![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
325ix, 171cai, 4x4 permanent, 1986
Itp valabil pana in iunie 2008 Servodirectie Abs nu functioneaza. A functionat cateva luni, dar nici nu m-am chinuit sa il repar cand s-a stricat pt ca e foarte aiurea ABS-ul la modelele vechi. Lungeste extrem de mult distanta de franare pe uscat. Perdeluta spate Scaune sport Bancheta cu cotiera Trapa manuala Faruri cu lupa Oglinzi electrice si incalzite Jante aliaj pe 15 Eleron si spoiler spate de mtech 1.. spoiler fata nu am gasit, iar pragurile nu le-am cautat pt ca le am pe cele din kitul de ix care imi plac mult mai mult. Cauciucuri de vara 195/50/15 continental premium contact Cauciucuri de iarna (doar 3, unul l-am taiat de curand) 205/50/15 pneus Mp3-player sony xplod + boxe fata/spate sony xplod Nu ma intrebati nr de km pt ca: 1. nu stiu cat mai conteaza la o masina veche, si 2. am schimbat ceasurile. Daca va incalzeste cu ceva acum indica ~202.000km Eu o am din 2003 si pana acum am facut cam 40.000km cu ea. Motorul este facut acum ~2 ani Ambreiajul schimbat acum 1 an. Masina a suferit o ca reparatie capitala in vara-toamna anului trecut. Am facut tinichigeria complet si am vopsit-o. Am dat putin peste 1500E pe toata treaba asta. Ce am schimbat de curand: pivoti si capete de bara (maxim 1000km) discuri fata Ate power disc, spate zimmerman, placute fata-spate (nu mai situ ce marca sunt) maxim 500km am cu ele. Bujii denso.. tot cam 500km La masina mai trebuie facute cateva chestii, care n-am apucat sa le fac dupa ce am scos-o din service din cauza timpului sau a vremii -Pe fata nu are spoiler si nici proiectoarele montate (le am, dar sunt crapate). Nu le-am pus pt ca am asteptat sa fac rost de un spoiler si tot trebuiau date jos. -Trebuie schimbate uleiurile din cutia de viteze, cutia de transfer, diferential fata+spate, lichidu de frana, antigelul. Le am pe toate acasa dar nu am avut timp sa le schimb. -Trapa nu stiu ce are de nu mai merge. Inainte sa o demontez n-am avut nici o problema cu ea. -Kitul de ix (praguri si ornamentele aripilor) trebuie puse pe masina, dar nu le-am pus pt ca trebuie lipite si cu vremea asta... -trebuie schimbat cilindrul de la ambreiaj. Il am. Pret daca ii repar eu toate cele de mai sus 4000E Pret daca o dau asa 3800E (mai mult de 200E nu costa schimbu de lichide, lipitul unor praguri si schimbatul unui cilindru de ambreiaj) O sa-i fac niste poze dupa ce o spal. Astea sunt de prin decembrie. Jantele cu care se vinde sunt cele negre (cele 2 poze sunt mai vechi, inainte de a vopsi masina). Alea de pe masina erau imprumutate si sunt pe 14. |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
bafta la vanzare si sa ne ti la curent cu ce va urma
![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
mersi.. tot bmw o sa fie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Ce m-am bucurat ca am citit postul pana jos, si am zarit remarca " tot bmw o sa fie". Ma bucur ca nu ne despartim si ca vom ramane in continuare fani ai acestei marci.
Totusi daca bmw o sa fie, ce model? Tot e30? sau optezi pentru ceva mai nou dar tot cu o personalitate debordanta ca a unui E30? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
E36 as vrea
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
va lovit traznetu cu e36ele ![]() bafta la vanzare . -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
bafta la vanzare
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
parerea mea e sa pui anuntul si pe situri specializate pt vanzare auto gen "autovit" (asta daca nu ai facut-o deja)
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
momentan e aici si pe 4tuning... o sa-l pun si pe altele.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
trist peste cativa ani o sa-ti para rau cum vrei tu... bafta oricum |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Maaaamaaaa, Florine, dai ix-u'? Unbelievable!
Cum de te desparti de el? CHIAR VREI UN E36??? ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Vrea una din asta, nu-l ascultati cu E36-le, e la deruta
![]() ![]() PS: Dupa cat ai investit in ea, nu ma asteptam sa o dai pentru un E36. Mai ales ca nu mai sunt asa multe ix-uri (functionale) pe strazi. Cu toate astea spor la vanzare, bine ca ramai "en famille". -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
Aoleu.. au sarit iesenii pe mine
![]() ![]() mda, mi s-a pus pata grav pe E36.. imi cam pare rau ca am bagat numai vara trecuta ~2000E in ea (vopsit, tinichigerie, discuri, placute, capete de bara, pivoti, etc.), dar asta e.. ![]() xox, sunt eu maniac putin cu bicicletele, dar chiar asa, sa-mi vand masina sa iau o bicla n-am ajuns ![]() oricum asta mi-as lua-o: http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2008/...fuel/topfuel98/ |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Mai, mai, mai, aveti voi ce-aveti cu bicicletele alea ... Da' nu mai zic nimic, pt ca nu ma pricep la ele. Da macar, Florine, E36-le ala o sa fie coupe? Pt ca arata mult mai bine ca sedanu'. Eventual un M3 din ala pana in 1995, de 286cp si putin sub 3000cmc, sa nu te rupa astia cu impozitu'... ![]() Am vazut ca cele mai ieftine sunt cam 8000 in DE. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
ma...incet, incet vad ca ursii vor ramane foarte putini pe acest forum, dar se pare ca pisicutele si e46-le vor veni la putere in perioada urmatoare....oricum e bine...Florine bafta la vanzare si bafta la cautat pisicute...oricum nu esti singurul sa stii...
![]() ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
asa la moda is pisicutele?
![]() -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
vad ca da ....ceea ce inseamna ca ursu devine deja un tataie ... ceea ce nu e rau deloc dintr-un pct de vedere .
florine bafta maxima la vanzare.eu sper sa ajunga pe maini bune.as lua-o eu dar nu am 3 mii de euro ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
![]() Si pe mine ma bate gandul sa "renunt" la e12, in sensul ca sa nu il mai folosesc ca masina de zi cu zi. Il pastrez, dar ma tenteaza un E34 frumos din cluj. E un 525i bine intretinut, interior foarte frumos, motorul si tinichigeria ok, vopsea originala, etc. Cam 200.000 km are. Un prieten il are de vreo 5 ani si stiu ca a avut grija de el. Vrea sa il vanda si l-am rugat sa ma aiba in vedere. Cine stie... -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
e30 nu e un tataie.......ce naiba.... e pasiune pura
cum naiba e asa demodat si asa de invechit cand oriunde mergi cu un urs faci senzatie ???? cum de treci cu ursul pe strada si intorc toti capul??? cum un 325 da clasa pe 400 de metrii la majoritatea masinilor noi cu puteri asemanatoare si chiar mai mari??? cum un urs are dotari la care alte masini nici nu viseaza??? chiar nu va inteleg.... daca unii dintre noi vand ursii asta nu inseamna ca sunt demodati....pur si simplu mai vor si altceva spre exemplu la mine la munca suntem 4 cologi detinatori de e30 si va spun sincer ca din 8 ore tot atatea discutam de ursi,iar dupa program mai si mesterim la ei.... ..........??? ![]() P.S. Florin te rog sa ma scuzi de off topic! This post has been edited by uwe: Feb 7 2008, 01:05 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
e30 nu e un tataie.......ce naiba.... e pasiune pura cum naiba e asa demodat si asa de invechit cand oriunde mergi cu un urs faci senzatie ???? cum de treci cu ursul pe strada si intorc toti capul??? cum un 325 da clasa pe 400 de metrii la majoritatea masinilor noi cu puteri asemanatoare si chiar mai mari??? cum un urs are dotari la care alte masini nici nu viseaza??? chiar nu va inteleg.... daca unii dintre noi vand ursii asta nu inseamna ca sunt demodati....pur si simplu mai vor si altceva spre exemplu la mine la munca suntem 4 cologi detinatori de e30 si va spun sincer ca din 8 ore tot atatea discutam de ursi,iar dupa program mai si mesterim la ei.... ..........??? ![]() P.S. Florin te rog sa ma scuzi de off topic! Eu in locul tau nu as fi zis lucrurile de mai sus! De ce? Pur si simplu ca starnesti invidie. Cine nu si-ar dori sa aiba colegi de servici care sa impartaseasca aceleasi pasiuni. Spune-mi tu cine. Bravo tie daca ai asemenea colegi las servici. Cumva se fac angajari in perioada asta? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
e30 nu e un tataie.......ce naiba.... e pasiune pura cum naiba e asa demodat si asa de invechit cand oriunde mergi cu un urs faci senzatie ???? cum de treci cu ursul pe strada si intorc toti capul??? cum un 325 da clasa pe 400 de metrii la majoritatea masinilor noi cu puteri asemanatoare si chiar mai mari??? cum un urs are dotari la care alte masini nici nu viseaza??? chiar nu va inteleg.... daca unii dintre noi vand ursii asta nu inseamna ca sunt demodati....pur si simplu mai vor si altceva spre exemplu la mine la munca suntem 4 cologi detinatori de e30 si va spun sincer ca din 8 ore tot atatea discutam de ursi,iar dupa program mai si mesterim la ei.... ..........??? ![]() P.S. Florin te rog sa ma scuzi de off topic! man nu e demodat ,nu la asta m-am referit .poate m-am exprimat gresit tataie ,mai bine zis veteran ![]() cand am zis tataie ma refeream ca incet incet devine un clasic ....nimic rau in sensul batranetii ![]() si intr-adevar e pasiune pura.decat un e36 mi-as lua 3 e30uri . oricum eu sunt unul dintre cei dati pe spate de urs...am avut masina mai noua inainte.cu vreo 10 ani .....si pot afirma cu mana pe inima ca nu se compara in lung si in lat nici la dotari,la cum merge cum e gandit facut motor etc etc etc... PS si pe mine sa ma ierti de off PS2 :se poate considera up !! -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ok deci pana la urma florine se sugereaza in loc de bafta la vanzare... pastreaz-o
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
e30 nu e un tataie.......ce naiba.... e pasiune pura cum naiba e asa demodat si asa de invechit cand oriunde mergi cu un urs faci senzatie ???? cum de treci cu ursul pe strada si intorc toti capul??? cum un 325 da clasa pe 400 de metrii la majoritatea masinilor noi cu puteri asemanatoare si chiar mai mari??? cum un urs are dotari la care alte masini nici nu viseaza??? chiar nu va inteleg.... daca unii dintre noi vand ursii asta nu inseamna ca sunt demodati....pur si simplu mai vor si altceva spre exemplu la mine la munca suntem 4 cologi detinatori de e30 si va spun sincer ca din 8 ore tot atatea discutam de ursi,iar dupa program mai si mesterim la ei.... ..........??? ![]() P.S. Florin te rog sa ma scuzi de off topic! ai perfecta dreptate. eu nu il dau ca-i demodat, ci pt ca vreau ceva mai confortabil la drum lung, drumuri care reprezinta 90% din totalul de drumuri pe care le fac eu cu masina. in oras ziua ies de 2 ori maxim pe luna, in rest noaptea si in weekenduri. un E30 este mai manevrabil si se infige mai bine la viteze mici (vorbesc de 2.5 pe ambele), dar la viteze mari si la drum lung nu se compara cu un e36, care pe langa putere mai mare, stabilitate superioara, iti ofera si un confort sporit. ori eu asta vreau.. putere, stabilitate si confort la drumurile pe care le fac in afara localitatii ![]() nu prea conteaza de care e, coupe sau sedan(desi as prefera coupe-ul ![]() ![]() extraurban chiar nu e diferenta mare la consum intre un 2.5/2.8 si un 1.8 de ex.. |
|
|
![]()
|
|
momentan e aici si pe 4tuning... o sa-l pun si pe altele. pai pune-l pe mai multe situri, sa-l vaza cat mai multa lume ! bafta ! .. si sa te vad intr-un e36 cat mai curand daca asta iti doresti ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
mda, intentionez sa o mai aranjez si sa o spal in weekend si o s-o pun.
|
|
|
![]()
|
|
reducere 10% pt membrii forumului
![]() |
|
|
![]()
|
|
up.. pret negociabil
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
cam greu de vandut membrilor...pt ca majoritatea au un bmw
incearca pe toate celelate cu profil auto |
|
|
![]()
|
|
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
sa faci ceva pe fata ca se vede ft urat, zici ca e lovita masina
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
o sa-i pun proiectoarele si o sa caut sa cumpar o buza din aia neagra de vine jos..
|
|
|
![]()
|
|
Abs nu functioneaza. A functionat cateva luni, dar nici nu m-am chinuit sa il repar cand s-a stricat pt ca e foarte aiurea ABS-ul la modelele vechi. off : la mine pe uscat nici nu merge.doar pe gheata si apa si praf/nisip.pe uscat blocheaza rotile uneori. -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
3400E
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
vorba lu' io's....apucate si monteaza fusta fata, monteaza proiectoarele(apropo modelul asta se gasea - made in Turkey - si era 100 ron parca, pe Lizeanu) si o sa se prezinte altfel la vanzare...
![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
fusta fata nu o am, proiectoarele le am da sunt crapate.
si cine crezi ca sta pe frigu asta sa monteze alea ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
pe situri specializate ai dat-o? sau tu vrei s-o vnzi numai aici sau pe 4tuning? .....anunt la ziar? asta daca vrei s-o dai !
|
|
![]()
|
|
pe alte site-uri o s-o dau dupa ce o pun cat de cat la punct. nici nu am unde sa scriu ditamai povestea aia pe autovit
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
pune-o asa si cine e interesat o sa sune
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
daca vrei sa o vinzi asa repede cum iti doresti
![]() cine e interesat de masina, o poate lua si asa cum e acum, normal... discutandu-se la bani ![]() totusi... sunt limitate vizionarile siturilor 4tuning si bmwzone , multi care cauta masini nici nu stiu de ele -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
intradevar de 4tuning sunt multi care nu stiu ...dar trbui sa te gandesti ca o astfel de masina are o gama relativ redusa de posibil cumparatori iar pe 4tuning sunt majoritatea posibililor clienti...
si totusi masina e la moda se cauta...vorbesc din experienta... de circa jumatate de am am dezmembrat cam 12-14 ursi si au venit diverse persoane la mina dupa piese si multi dintre ei chiar dispuneau de capital... adica acum nu mai raman surprins cand vine cineva cu o limizina din 2007-2008 si rabateaza banchetele ca sa transporte o ditamai capota sau o aripa sau o fusta de fata,chiar daca zgarie interiorul masinii de 15000-20000 de euro...... pt. ei nu conteaza asta pentru ca citez "dao naibii ca la anul oricum o schimb"...in schimb sunt super fericiti ca o sa fie ursul frumos... chestia asta mi s-a intamplat de multe ori .... va vine sa credeti??? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Pasiunea nu are limite.
un UP mare pt anunt. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
intradevar de 4tuning sunt multi care nu stiu ...dar trbui sa te gandesti ca o astfel de masina are o gama relativ redusa de posibil cumparatori iar pe 4tuning sunt majoritatea posibililor clienti... exact! de asta am dat-o momentan doar pe siteurile astea.. a venit unu acum cateva zile sa o vada (cunostinta unei cunostinte ![]() ![]() l-am salutat si am plecat ![]() |
|
|
![]()
|
|
tre tunata si a ta numaidecat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Stai sa ploua, poate se tuneaza cand tuna.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
up
|
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
ca un up .... si eu am avut masina mea la vanzare pt 1 luna de zile ( un e36 325i ) mie mi s-au aprins calcaiele dupa e36 325tds cabrio + hardtop, o masina dupa care plang si acum, dar asta e viata, ce sa ii faci, lucrurile mari le rezolvi cu greu .
Vazand mai sus faza cu " tunatul " am patit si eu tot asa cu un " posibil " client, care compara masina mea cu un compact 318i adus din italia, cu un eleron cat MARELE ZID CHINEZESC, cu bara fata din fibra ( copie dupa M3 E46 ), cu stopurile afumate cu bricheta, praguri din tabla si tot felul de tuning dasta " italienesc " mai latin asa . Vastele cunostinte despre pisica ale acelui cumparator erau asa, pai tu vrei sa iei 5000 EUR pe masina ta cand eu am gasit la 5000 EUR masini preparate, intrebarea mea era cum erau preparate ? .... vroia sa imi ofere 4000 euro pe ea .. l-am refuzat politicos !@#%&#% si am trecut peste . Chiar e dragut ursul, mi-as fi luat un IX pt plimbarile la munte, dar acum am alte planuri, investitii majore in pisica ![]() |
|
|
![]()
|
|
uppppp
|
|
|
![]()
|
|
ca un up .... si eu am avut masina mea la vanzare pt 1 luna de zile ( un e36 325i ) mie mi s-au aprins calcaiele dupa e36 325tds cabrio + hardtop, o masina dupa care plang si acum, dar asta e viata, ce sa ii faci, lucrurile mari le rezolvi cu greu . Vazand mai sus faza cu " tunatul " am patit si eu tot asa cu un " posibil " client, care compara masina mea cu un compact 318i adus din italia, cu un eleron cat MARELE ZID CHINEZESC, cu bara fata din fibra ( copie dupa M3 E46 ), cu stopurile afumate cu bricheta, praguri din tabla si tot felul de tuning dasta " italienesc " mai latin asa . Vastele cunostinte despre pisica ale acelui cumparator erau asa, pai tu vrei sa iei 5000 EUR pe masina ta cand eu am gasit la 5000 EUR masini preparate, intrebarea mea era cum erau preparate ? .... vroia sa imi ofere 4000 euro pe ea .. l-am refuzat politicos !@#%&#% si am trecut peste . Chiar e dragut ursul, mi-as fi luat un IX pt plimbarile la munte, dar acum am alte planuri, investitii majore in pisica ![]() 325tds cabrio ? nu cred ca a existat pe vremea aia tractor decapotabil .era facut ? -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
up
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
325tds cabrio ? nu cred ca a existat pe vremea aia tractor decapotabil .era facut ? umm, a fost 320i, dar baiatul nu prea a iubit benzinarele ( eu aveam de gand sa schimb motorul ) si i-a pus un 2.5 TDS de pe E39 . Asa l-a luat baiatul de la care urma sa iau eu masina . Precizez ca masina a fost luata din judetul Hunedoara . Pot sa iti confirm ca masina e o bomboana . ![]() UP ! |
|
|
![]()
|
|
up
|
|
|
![]()
|
|
uppp
|
|
|
![]()
|
|
cand te hotarasti
poa mi-o faci cadou de ziua mea, sa nu mai am probleme cu piesele de schimb ![]() |
|
|
![]()
|
|
eu cred ca daca era normala (nu X ) se vindea mult mai repede
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 10-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,013 Car: E30 Engine: m20b25 325ix ![]() |
uuup!trec zilnic pe langa ea (lucrez fix vis-a-vis de unde parchezi ursu)si e super tare!foarte intretinuta
This post has been edited by rsk: Mar 3 2008, 11:42 PM |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
eu cred ca daca era normala (nu X ) se vindea mult mai repede offf daca ar fi bani ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 10-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,013 Car: E30 Engine: m20b25 325ix ![]() |
la o firma de proiectare in instalatii.e fix vis-a-vis de pisica cum e parcata acum:P. e o poarta care da intr-un gang mic acoperit.Mi-am vandut ursu de curand si caut ori o pisica 2.5 ori un e34!nu ma pot decide intre ele!poate ne intalnim intr-o zi in fata casei la o vorba!
This post has been edited by rsk: Mar 4 2008, 02:18 PM |
|
|
![]()
|
|
lol..in blocul ala stau eu
![]() lucrezi la etaju 1, cum urci usa din fata? |
|
|
![]()
|
|
eu la cealalta usa am firma
![]() This post has been edited by rsk: Mar 4 2008, 04:51 PM |
|
|
![]()
|
|
din pacate acum am ajuns acasa.. cred ca ramane pe maine
![]() |
|
|
![]()
|
|
ramane pe maine!eu scap la 6...
|
|
|
![]()
|
|
up.. pret negociabil
|
|
|
![]()
|
|
ai uitat de urs bag seama d-abia dupa 2 saptamani un up...
ce-ti mai pasa te dai cu e36 ![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
a vazut-o cineva pana acum ?care e pretul ?acelasi de la inceputul topicului ?
-------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
3200E
![]() |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
Un mare UP pt masinutza, f tare.Daca as putea as luao eu ca masina de duminica.Se pare ca ursul ramane marea mea dragoste.Bafta la vanzare.
|
|
|
![]()
|
|
Un mare UP pt masinutza, f tare.Daca as putea as luao eu ca masina de duminica.Se pare ca ursul ramane marea mea dragoste.Bafta la vanzare. PAI CUMPARA-TI FRATE NU TE INTELEG!!! zic asta ca stiu ca poti ![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
esti un bosorog la 20 d ani
![]() UP pt masina lui florin! nu dati baniii pe prostii ...luati ix uri la copii ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
esti un bosorog la 20 d ani ![]() UP pt masina lui florin! nu dati baniii pe prostii ...luati ix uri la copii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|
|
![]()
|
|
pai sa urcam anuntul...nu ?
![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
nu cred ca mai are rost
![]() |
|
|
![]()
|
|
pai sa iti zic sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente ?
![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
peste cateva zile...
![]() |
|
|
![]()
|
|
atunci aplica urarile de mai sus
![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
e o chestiune de timp
![]() |
|
|
![]()
|
|
gataaa!l-am luat
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
detaliiiii.....
|
|
![]()
|
|
ce detalii?
![]() |
|
|
![]()
|
|
detalii....aaa...nush ce sa zic.imi place super mult masina, chiar daca mai sunt cateva chestii de facut la ea.mi se pusese pata rau pe ea
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Te asteptam cu detalii in sectiunea "Masina mea".
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
detalii....aaa...nush ce sa zic.imi place super mult masina, chiar daca mai sunt cateva chestii de facut la ea.mi se pusese pata rau pe ea ![]() sa o stapanesti sanatos ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
msms!o sa postez si la masina mea daaar mai intai o sa ii fac tot ce am de facut, dupa poze si dupa topic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
sa o stapanesti sanatos rsk! ....
florin....don't look back, just keep on goin' ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 12:04 AM |