![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
azi am patit alta cand am bagat cheia in contact nu am mai putut pune contactul si nici volanul nu puteam sa-l deblochez imi fine dupa ce m-am chinuit vreo ora am rausit sa dau putin de cheie si s-a deblocat volanul, am dat volanul jos si plasticurile alea de la volan ca sa dau contactul jos ca sa-l inlocuiesc cu unul nou,Problema e ca nu il pot da jos nu imi dau seama cum e poate sa-mi spuna si mie cineva cum pot face asta?
PS:stiu ca contactul ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
pai.. eu stiu ca , contactul la BMW e prins cu nituri, trebuie sa le descoperi , sa bagi bormasina in ele si mai departe te descurci
![]() spor la treaba ! -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
hmmmm si cum o sa nituiesc eu altul? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
pai vrei sa o faci tu? treci pe la un sevice......
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
pai pana acum tot ce am facut este facut de mine servicesul este mult prea scump pt mine!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Oricum merci de sfat acum stiu ca nu e de mine,totusi m-am uitata atent pe acolo si nu vad nici un nit :-? Am fost la eurocar si am zis sa cumpar contact si iale la usi si portbagaj ca asa e normal si mi-au zis ca nu se gaseste asa ceva,este kit iale usi si contact sau astia habar nu au de ce vorbesc? This post has been edited by Dani88br: Sep 23 2008, 06:16 AM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Nu trebuie sa gauresti nimic. Iei o daltitza sau o surubelnita ascutita si bati in nit se desurubeaza imediat. Vezi sa desfaci si siguranta de pe axul coloanei. La montaj poti sa ori sa pui la loc nitul ala ori cauti un surub adecvat. Succes!
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
ms mult nici de asta nu stiam dda nu imi dau seama unde vine porcaria aia de nit mie mi se pare tot lacasul ala care tine contactul uniform :-?? voi vedea eu deocamdata am scos siguranta aia care blochiaza volanul si imi merge da pana cand asta nu mai stiu
![]() This post has been edited by Dani88br: Sep 23 2008, 10:25 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 14-October 08 From: bistrita Member No.: 2,247 Car: E 34 Engine: 2,o 24v ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:44 AM |