Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme contact
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Dani88br
azi am patit alta cand am bagat cheia in contact nu am mai putut pune contactul si nici volanul nu puteam sa-l deblochez imi fine dupa ce m-am chinuit vreo ora am rausit sa dau putin de cheie si s-a deblocat volanul, am dat volanul jos si plasticurile alea de la volan ca sa dau contactul jos ca sa-l inlocuiesc cu unul nou,Problema e ca nu il pot da jos nu imi dau seama cum e poate sa-mi spuna si mie cineva cum pot face asta?
PS:stiu ca contactul smile.gif) este impartir in 2 :partea mecanica si partea electrica,aia electrica ii osor tare de shimbat da aia functioneaza nu am probleme cu ea(si este si foarte scumpa!) partea mecanica (este 1.5 milioane noua )pe asta nu stiu sa o dau jos,aici interveniti voi tongue.gif
io'sŪ
pai.. eu stiu ca , contactul la BMW e prins cu nituri, trebuie sa le descoperi , sa bagi bormasina in ele si mai departe te descurci wink.gif

spor la treaba !
Dani88br
hmmmm si cum o sa nituiesc eu altul?
io'sŪ
pai vrei sa o faci tu? treci pe la un sevice......
Dani88br
pai pana acum tot ce am facut este facut de mine servicesul este mult prea scump pt mine!
Dani88br
Oricum merci de sfat acum stiu ca nu e de mine,totusi m-am uitata atent pe acolo si nu vad nici un nit :-?
Am fost la eurocar si am zis sa cumpar contact si iale la usi si portbagaj ca asa e normal si mi-au zis ca nu se gaseste asa ceva,este kit iale usi si contact sau astia habar nu au de ce vorbesc?
316i
Nu trebuie sa gauresti nimic. Iei o daltitza sau o surubelnita ascutita si bati in nit se desurubeaza imediat. Vezi sa desfaci si siguranta de pe axul coloanei. La montaj poti sa ori sa pui la loc nitul ala ori cauti un surub adecvat. Succes!
Dani88br
ms mult nici de asta nu stiam dda nu imi dau seama unde vine porcaria aia de nit mie mi se pare tot lacasul ala care tine contactul uniform :-?? voi vedea eu deocamdata am scos siguranta aia care blochiaza volanul si imi merge da pana cand asta nu mai stiu sad.gif
525 TDS
QUOTE (Dani88br @ Sep 17 2008, 06:31 PM) *
hmmmm si cum o sa nituiesc eu altul?

Tre sa ai 1 sau doua surube de 8 dar cu cap rotund (nit), de nituit nu prea ai cum , poti pune surube normale cu hexagon sau imbus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.