![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
De ceva vreme imi facea niste figuri.. de multe ori nu mergea.. se auzea in usa de la sofer un carait (cred ca incerca sa inchida), dar nu facea nimic..
la fel si cu deschisul, dar dupa 2-3 incercari o lua.. acum nu mai merge deloc.. se aude zgomotul ala in usa de la sofer da nu face nimic. trebuie sa inchid toate usile si portbagajul cu cheia. nu m-a deranjat pana azi cand a trebuit sa imi stramb incuietoarea de la rezervor (e actionat tot de inchidere) ca nu puteam sa-l mai deschid sa bag benzina (full story).. nici cu cheia nu merge.. se invarte cheia in gol cand vreau sa incui. daca vreau sa deschid merge, dar deschide doar usa soferului.. ce sa fie? doar motorasul de la usa soferului sau mai are altceva in plus acolo care comanda toata inchiderea? e chiar enervant ca mereu cadn vreau sa incui masina sa deschid usa din spate si sa apas tamburushu de la usa soferului pe interior si apoi sa o inchid pe aia din spate.. ![]() acum imi dau seama.. ce aiurea e construita inchiderea asta.. la cielo in portbagaj aveam o maneta de care trageam si sarea capacu de la rezervor, daca nu mergea inchiderea. util si iarna cand ingheta inchiderea.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:03 AM |