Help - Search - Members - Calendar
Full Version: masina trage greu
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
ovidiu adrian
Buna ziua,

Am un Bmw 318d din 2003 si de putin timp am o problema cu turatia, la modul ca intr-a doua, a treia si a patra trece f greu de 1500-2000 desi acceleratia e apasata si la maxim(viteza nu sare peste 50km/h)iar dupa 3000 are un zvāc brusc si merge cu adevarata putere. Chestia e ca nu face mereu asa, are perioade cand merge perfect. Am fost la service cu ea si nu au stiut de la ce este exact, au spus ca s-ar putea sa fie de la turbina, dar eu stiam ca la turbina scoate si un fum negru ceea ce nu este cazul la mine, dupa care m-au pus sa schimb epuratorul de gaze dar vad ca problema persista. Aveti idee care este problema?

Multumesc !
Dani88br
am un prieten cu 525TDS 1996 care are aceiasi problema si nici acum nu i a dat de cap, a schimbay turbine, pompe toate tampeniile filtre.. etc etc, nici el nu stie ce sa ii mai faca!
ovidiu adrian
biggrin.gif
ce veste buna...sad.gif eu ma gandeam sa incerc sa-i curat injectoarele poate cine stie...
Dani88br
a facut si asta, dar faza e ca lui ii face mereu asa, il depaseste trabantul sub 2900 de ture asa, dupa turele astea mananca pamantul, i am dat 200 in starea asta, acum nush de la ce poate fi, eu zic cai calculatorul dus, alta explicatie nu vad care ar fi
ovidiu adrian
Ms frumos pentru informatii smile.gif sper sa aflu ce are si sa rezolv fara prea multe batai de cap...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.