ovidiu adrian
Oct 11 2010, 10:58 AM
Buna ziua,
Am un Bmw 318d din 2003 si de putin timp am o problema cu turatia, la modul ca intr-a doua, a treia si a patra trece f greu de 1500-2000 desi acceleratia e apasata si la maxim(viteza nu sare peste 50km/h)iar dupa 3000 are un zvāc brusc si merge cu adevarata putere. Chestia e ca nu face mereu asa, are perioade cand merge perfect. Am fost la service cu ea si nu au stiut de la ce este exact, au spus ca s-ar putea sa fie de la turbina, dar eu stiam ca la turbina scoate si un fum negru ceea ce nu este cazul la mine, dupa care m-au pus sa schimb epuratorul de gaze dar vad ca problema persista. Aveti idee care este problema?
Multumesc !
Dani88br
Oct 11 2010, 02:58 PM
am un prieten cu 525TDS 1996 care are aceiasi problema si nici acum nu i a dat de cap, a schimbay turbine, pompe toate tampeniile filtre.. etc etc, nici el nu stie ce sa ii mai faca!
ovidiu adrian
Oct 11 2010, 09:37 PM

ce veste buna...

eu ma gandeam sa incerc sa-i curat injectoarele poate cine stie...
Dani88br
Oct 11 2010, 09:45 PM
a facut si asta, dar faza e ca lui ii face mereu asa, il depaseste trabantul sub 2900 de ture asa, dupa turele astea mananca pamantul, i am dat 200 in starea asta, acum nush de la ce poate fi, eu zic cai calculatorul dus, alta explicatie nu vad care ar fi
ovidiu adrian
Oct 13 2010, 01:48 PM
Ms frumos pentru informatii

sper sa aflu ce are si sa rezolv fara prea multe batai de cap...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.