imi pare rau astea nu sunt

, daca vrei cu 500 lei cred ca pot sa vb cu cineva sa-ti aduc un cap hidraulic nou noutz! nefolosit niciodata cu garantie, a cumparat si un prieten de al meu tot la td si merge zi de zi cu el de 2 ani si ceva+ ca il si goneste de il da bursu pe nas, iar pana acum nu a avut nici o problema!
Sa enumar ceva mai am de la el!
am 3 blocuri motor 100lei/BUC
o gramada de pistoane 20LEI/ BUC cu tot cu biela
radiator racire uleu 200LEI
un radiator de apa care prelinge pe la capacul din dreapta(se poate remedia) in rest ii ok 50LEI
am usi complete cu tot cu motorase electrice si geamuri, yale, manere, etc.. 100LEI BUC
luneta spate 80LEI
2 interioare stofa dau ambele interioare cu 200 de lei (arata foarte bine ambele mai putin scaunul de la sofer care ii facut din unu de dreapta)
o gramada de relee abs si alte prostii, calculatoare etc... spuneti si voi cat dati pe ele, nu are rost sa spun eu un pret, e vb de maruntaie
un rezervor 80L 30lei
un alternator beton cu releu nou cu 150 lei!
am o chiloasa de motor la 100lei (nu stiu daca e buna din motivul asta o si dau in banii astia) este chiala, fara supape tacheti si axa
un vibrochen cu,cuzineti si 6 pistoane pe el case sunt pe blocul motor il dau cu tot cu bloc la 150 lei totul!!!
am toata alea de la ulei, paharul ala care e filtrul de ulei, 20 de lei paharul!
un set de jante pe 16' frumusele 225 latime in 5 prezoane
ETC ETC! deci nu mai tin minte exact totul, mai mentionati si voi, iar eu va raspund!