interiorul nu are nimic - incalzire in scaune - interior gri - perdeluta electrica [...]
iar de la exterior mai sunt - spoilerele - praguri - faruri - continuarea la stopuri(cele de pe portbagaj) [...]
zmeutz
Oct 11 2010, 08:41 PM
se mai adauga:
- navigatie mica, modulul radio si navigatie - magazie cduri - suportul din metal... - volan standard fara comenzi pe el
Excon
Oct 13 2010, 10:40 AM
QUOTE (zmeutz @ Oct 11 2010, 09:41 PM)
se mai adauga:
- navigatie mica, modulul radio si navigatie - magazie cduri - suportul din metal... - volan standard fara comenzi pe el
m-ar interesa farurile si volanul .. un pret? multumesc si... este posibil ... regulatorul de ralanti ?
xox
Oct 13 2010, 12:19 PM
Iti raspund eu in legatura cu regulatorul de relanti: se vinde doar impreuna cu motorul
Pe faruri vroia in jur de 400 ron amandoua, farurile normale fara lupe. Cu volanul nu stiu, o sa-ti raspunda el.
zmeutz
Oct 14 2010, 01:03 PM
QUOTE (Excon @ Oct 13 2010, 11:40 AM)
m-ar interesa farurile si volanul .. un pret? multumesc si... este posibil ... regulatorul de ralanti ?
farurile - 400RON volanul - dat
regulatorul il dau impreuna cu motorul ...
QUOTE (xox @ Oct 13 2010, 01:19 PM)
Iti raspund eu in legatura cu regulatorul de relanti: se vinde doar impreuna cu motorul
Pe faruri vroia in jur de 400 ron amandoua, farurile normale fara lupe. Cu volanul nu stiu, o sa-ti raspunda el.
ms ms
zmeutz
Oct 25 2010, 02:45 PM
pentru cine e interesat de acte ... sunt disponibile, si pot fi folosite pentru inmatricularea altei masini trebuie sa fie motorul identic, si/sau an mai bun de 12.2000
Mihai_AMD
Oct 25 2010, 06:28 PM
ma intereseaza plafoniera aia care contine luminile ambientalea alea 2 mici rosii e cu sau fara lupele de citit? pret,si daca trimiti cu posta romana,ca am gasit pe bmwc**b plafoniere la 50ron si toti trimit numai cu curier,si nu prea as da pe curier cat face ea... mersi!
zmeutz
Nov 3 2010, 03:29 PM
QUOTE (db85amd @ Oct 25 2010, 07:28 PM)
ma intereseaza plafoniera aia care contine luminile ambientalea alea 2 mici rosii e cu sau fara lupele de citit? pret,si daca trimiti cu posta romana,ca am gasit pe bmwc**b plafoniere la 50ron si toti trimit numai cu curier,si nu prea as da pe curier cat face ea... mersi!