Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cauciucuri resapate
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
mike.omega
Intrebare: cum poate fi un cauciuc resapat nou?! :retard:
Din cate stiu eu cauciucurile resapate sunt cauciucuri vechi care printr-un anumit procedeu li se mai adauga un strat de "carne" pentru a le prelungi viata biggrin.gif

PS: umbla vorba pe niste forumuri ca nici prea sigure nu sunt :ninja:
alexandru_83
Eu unul nu mi-as pune resapate nici mort biggrin.gif
florin83
eu am pe masina din octombrie 2004 pana acum (adica un an jumate).. inca sunt intreg.. biggrin.gif am mers cu 230 cu ele, am mers 2 ierni, am mers pe 30+ grade, cerculete la greu.. :unibrow:
singurul lucru care nu imi place la ele e distanta la franare care e mai lunga, dar m-am obisnuit biggrin.gif. o singura data era s-o comit din vina lor...
alexandru_83
QUOTE (florin83)
am mers cu 230 cu ele

foarte curajos smile.gif
io'sŪ
QUOTE (alexandru_83)
QUOTE (florin83)
am mers cu 230 cu ele

foarte curajos smile.gif

si eu i-am spus acelasi lucru
316i
Eu am mers pe dyno de cateva ori cu ~220km/h / 193km/h reali cu astea resapate de iarna. Nu recomand viteze extreme cu Pneus-uri, dupa fiecare run se incingeau foarte mult...adica _foarte_ mult.
florin83
QUOTE (316i)
~220km/h / 193km/h reali

asta da abatere.. :eek: :eek:
eu la 230 am 214 real

QUOTE (316i)
Nu recomand viteze extreme cu Pneus-uri, dupa fiecare run se incingeau foarte mult...adica _foarte_ mult.

stiu..

QUOTE (alexandru_83)
Eu unul nu mi-as pune resapate nici mort

nu zic ca sunt super cauciucuri, dar nici de lepadat nu sunt. ai avut vreodata cauciucuri resapate de esti asa contra?
CAT
un prieten de-al meu are cauciucuri resapate si incerca o data pe saptamana sa le echilibreze... degeaba sad.gif
florin83
ghinion? :dis:
eu m-am chinuit cu unele sh care aratau bine.. cica erau niste sarmulitze rupte pe interior si nu le puteai echilibra..am fost la mai multe vulcanizari..
comisaru
depinde foarte mult unde au fost reesapate. Cu unele reesapate prin partea noastra de Europa iti zbura calea de rulare de pe ele la cerculete de ziceai ca nici n-a fost.
CAT
cred ca sunt de la metro sau practiker - probabil de prin zona noastra sad.gif
au fost cam 1.5 mil bucata - ghinion? sad.gif

pentru iarna cred ca sunt ok
alexandru_83
QUOTE (florin83)
QUOTE (alexandru_83)
Eu unul nu mi-as pune resapate nici mort

nu zic ca sunt super cauciucuri, dar nici de lepadat nu sunt. ai avut vreodata cauciucuri resapate de esti asa contra?

Nu am avut niciodata.
Imi e frica sa nu sara "carnea" de pe ele la viteza...
TiL
Am cauciucuri resapate, profil de iarna, pe spate. Nu mi-a fost teama sa merg cu 180 cand aveam 525-ul. Acum, cu td-ul n-am trecut de 160. Pot sa spun ca sunt super-super bune. Nici o problema pe zapada, dar slabe prin noroi. Bineinteles ca pierd putin la stabilitate cu ele, dar asta se datoreaza si dimensiunilor 195/65 R15.

Am auzit multe povesti cu resapate belite, dar cred ca daca esti putin atent poti sa iei ceva care merita. Astea pe care le am sunt garantate doi ani si au indice de viteza 190km/h
florin83
eu nu le-am menajat absolut deloc si n-au nici pe dracu..
asta cu zburatul "carnii" cred ca basm..
cristic
mai eu am vazut cauciucuri reesapate la care le-a "zburat carnea" dar asta se intampla cu niste cauciucuri facute la Victoria Floresti in anii '88-'92, in ziua de azi nu cred ca mai e posibil asa ceva .... dar totusi sa nu uitam ca suntem in ROMANIA
alexandru_83
QUOTE (cristic)
.... dar totusi sa nu uitam ca suntem in ROMANIA

:nod: KORECT!
florin83
si cauciucurile sunt facute in italia..
ma.. repet.. nu zic ca sutn super cauciucuri.. sunt chiar varza pe langa unele de marca sh, dar voi exagerati..
deci eu intr-un an jumate le-am folosit nonstop, indiferent de vreme, le-am bagat peste tot, am mers cu viteza mare si n-au nici pe dracu.. mai tin inca pe atat lejer..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.