Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND 525
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
CRM112
Vand dricul (TOURER'ul) din dotare dupa ce l-am adus unde-am vrut in termeni de look si functionalitate.
Mi s-a pus pata pe e38 si daca sunt adevarate aberatiile cu 2012, pai sa apuc si eu sa pun laba pe unul al meu

Detalii despre masina:

Km la achizitie (03.2009): 310.000
Km la 26.09.2010: 334.000

Fabricatie: decembrie 1994 => facelift (interior, exterior)
motor 2.5l tds, 143cp, c.v. manuala.

dotari din fabrica (toate sunt functionale):
a/c manual
scaune incalzite
tapiserie piele
cotiere
lemn "piano black"
lumini pt. citit pt. spate
plasa pt. cargo (2/3, 3/3) atat in modul de 5 locuri cat si cu bancheta rabatata (2 locuri)
oglinda cu senzor "antiorbire"
trapa dubla
shadowline/nu are crom (nu stiu de ce nu are si plafonul negru)
bare pt. cargo pe plafon
2 airbaguri

Add'ons :

jante 16' seria 8 (au un aliaj f.f.f. bun si usor)
faruri si proiectoare "smoked" (mai dau un set de faruri normale pt. cei ce nu "gusta")
volan m3 e36 (ala de-i si pe e39 si e38)
spatiu de depozitare obiecte in zona schimbatorului (de pus o bricheta, un telefon, fara sa zboare)
vopsirea tuturor elementelor in culoarea caroseriei (bandouri, praguri, spoilere....)
frane de 735 e32 (cu disc dublu/ventilat); cele originale sunt slabe si nu-s ventilate
funtia de auto-leveling a fost "dezactivata"; are amortizoare normale pe spate
mp3/cd-player cu functie de conectare prin bluetooth a unui telefon
boxele si tweetere schimbate
un cufar de woofer in portbagaj

Masina a fost vopsita integral in februarie 2010 la AutoBayern si mai are garantie pana in februarie 2011; tot atunci am schimbat parbrizul care era crapat.
Am luat de la AB 1001 plastice si prostii ca sa completez diverse "minusuri". Printre altele am luat si amortizoarele de la luneta spate si un kit de reparatie pt. degivrare spate.
Turbina a fost reconditionata la TURBO STAR in iunie 2010 si beneficiaza de garantie pana in iunie 2011.

Revizii in ultima perioada (iulie 2010): garnitura de la turbina/evacuare, curatare egr, set 13 brate articulatie fata, discuri frana spate, tampoane motor si c.v., flansa & rulment cardan, set bucse punte spate.

E o masina onesta care tine cu economiile din casa si asupra careia si-a pus putin amprenta varsta.

pret de vanzare: 18000 ron negociabil

haida'lume sa-ti iei masina! laugh.gif
CRM112
are functie one-touch si confort pt. geamuri si trapa.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.