Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Grup de e36 2.5 pe e30 3.5
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Mihai_AMD
vrea sa stie un amic daca un grup de 3.15 de pe e36 2.5i se potriveste fara modificari pe un e30 care are 3.5 m30
are cineva idee daca merge pus sau nu?
florin83
Nu
brown.shark
QUOTE (florin83 @ Sep 4 2010, 07:24 PM) *
Nu

chiar lego...nu-i...ca d-aia scrie bmw pe chei
io'sŪ
inainte, pe vremea ursilor, grupurile se potriveau de la o serie la alta schimband doar capacul din spate, dupa '90 problema s-a schimbat putin, piesele nu mai sunt "interschimbabile" de la o serie la alta sad.gif

deci no chance

PS: imi aduc aminte ca m-a lasat rulmetul cu tot cu flansa de la cardan la baba intr-un wk sau vineri seara, ceva de genul, am sunat un amic care avea una de e30 325 sh, o tinea de zile negre, am mers la baba unsa, am pus-o "provizoriu" si asa am vandut baba dupa multi ani.
bordul de la e28 e indentic cu cel de e23, difera ceasul de combustibil (70 vs 100 litri)[arata eronat insa el fucntioneaza]
actuatoarele de la inchiderea centralizata sunt la fel la toate seriile anilor "80
sinele de la scaunele din fata sunt identice la toate seriile (3/5/7) aveam pe baba scaune sport de e30 mergeau la fix, asa a venit masina din germania, cred ca din fabrica insa pe spatele scaunelor era scris "E30"
si multe alte piese de care nu-mi mai aduc aminte..
Silviu
http://www.r3vlimited.com/board/showpost.p...mp;postcount=49 .

In schimb, miezul dintr-un diferential se poate monta in altul?

Spre exemplu, grupul 3.45 de E36 montat intr-un diferential de E30.
brown.shark
silviu @ dar o flansa intermediara din aluminiu, elegant taiata la jet, si nu se strica nik si merge si km.... si flansa merge si p viitorul diff...si nu mai e nevoie d reglaje delicate pinion/coroana...
Silviu
Flansa intre cine si cine ?
brown.shark
unde atinge discul de cititor.
io'sŪ
CITAT(brown.shark @ Sep 7 2010, 12:58 AM) *
silviu @ dar o flansa intermediara din aluminiu, elegant taiata la jet, si nu se strica nik si merge si km.... si flansa merge si p viitorul diff...si nu mai e nevoie d reglaje delicate pinion/coroana...

nu am inteles nimic, cu atatea prescurtari sad.gif

nik
km
p

ti-e lene sa tastezi? laugh.gif
brown.shark
io'sŪ @ tu care esti cu vechime, cred ca ai inteles instant... dar ma iei p mine in bete....

nik = nimic
km = kilometraj
p = pe

" ti-e lene sa tastezi? " cand ai dreptate ai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.