QUOTE (io'sŪ @ Sep 2 2010, 02:31 AM)

vorba multa dar nimic concret..
ce model e e30-ul tau?
uleiul de cutie e bun la diff in cazul in care nu e LSD
la cutia de viteze BMW a mai bagat ulei rosu pt automata sau servo directie, ar trebui sa fie o eticheta pe cv unde scrie ce ulei e recomandat
clapeta aia de la debitmetru asa trebuie sa stea,, putin deschisa (cand merge motorul) - nu umbla acolo
13-15 in oras nu e un consum ft mare pt un BMW, daca are si motor in 6 si ii dai si putina talpa e chiar modest..
becul s-a aprins pt ca ori nu ai pus ulei suficient cand ai facut schimbul, ori ai pierderi ori ce e cel mai nasol... consuma

asteptam si alte detalii

PS: bine ai venit!
e30 20i 6 in linie 4 usi din '84.......sincer bag 60ron/100 km si este cand mai fug dupa cate un semafor sau cand ies din cate-o intersectie imi place sa vad cum imi fuge spatele......zilele trecute cand turam motorul undeva la 3000-3500 tr/m avea motorul o bataie asemanator unu-i diesel...dar nu se auzea foarte tare...am fost la mecanic si i-am aratat iar el mi-a spus sa-i dau pace ca mai merge.....n-as vrea s-o las pana behaie......ca mi' draga....koty lu' tata'...

)...apropo....am auzit ca se potriveste diferential sau cardan de 25 sau 27 fara alte batai de cap, care-i ala dintre rotile din spate unde sunt sincroanele alea minune.......si e bine sa pun altul sau sa-l las asta pt. ca ma mai duc la drift cateodata si sa nu ma trezesc intr-o zi cu diferentialu in portbagaj:D