z_ramon09, daca www.cauciucuridirect.ro este o firma la care ai interese comerciale personale (habar n-am, esti proprietar, actionar, partener, sales manager, angajat, etc) si doresti sa faci putina reclama in sectiunea asta a forumului, nu se supara nimeni.
Chiar e o idee binevenita - mai aflam si noi ce oferte sunt pe piata. Bimmer.ro este un forum deschis, democratic si foarte permisiv.
Sper insa ca ultima parte din postul tau:
Eu am comandat 4 PirelliP 6000 si sunt foarte multumit de oferta pe pret facuta de cei de la www.cauciucuridirect.ro.
sa nu fie genul de schema de marketing, prin care brusc apare un client multumit care lauda de mama focului un furnizor - pentru ca nu are sens sa ne aruncam cu praf in ochi unii altora.
Te rog sa nu iei ca afront personal postul meu; m-a frapat insa, in postul tau de mai sus, faptul ca partea "Servicii de calitate, [...] irect.ro" este in evidenta discrepanta de format si mesaj cu partea "Eu am comandat [...] parerile voastre".
Daca am intepretat gresit postul tau, imi cer scuze. Daca nu, te rog editeaza-l si fa-l fair.