Help - Search - Members - Calendar
Full Version: anvelope noi si reesapate la super preturi !
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
z_ramon09
[size=18]Servicii de calitate, livrari promte la preturi dintre cele mai bune de pe piata romaneasca pe www.cauciucuridirect.ro.

Eu am comandat 4 PirelliP 6000 si sunt foarte multumit de oferta pe pret facuta de cei de la www.cauciucuridirect.ro.

Astept parerile voastre !
:ninja:
Robert
z_ramon09, daca www.cauciucuridirect.ro este o firma la care ai interese comerciale personale (habar n-am, esti proprietar, actionar, partener, sales manager, angajat, etc) si doresti sa faci putina reclama in sectiunea asta a forumului, nu se supara nimeni.
Chiar e o idee binevenita - mai aflam si noi ce oferte sunt pe piata. Bimmer.ro este un forum deschis, democratic si foarte permisiv.

Sper insa ca ultima parte din postul tau:
Eu am comandat 4 PirelliP 6000 si sunt foarte multumit de oferta pe pret facuta de cei de la www.cauciucuridirect.ro.

sa nu fie genul de schema de marketing, prin care brusc apare un client multumit care lauda de mama focului un furnizor - pentru ca nu are sens sa ne aruncam cu praf in ochi unii altora.

Te rog sa nu iei ca afront personal postul meu; m-a frapat insa, in postul tau de mai sus, faptul ca partea "Servicii de calitate, [...] irect.ro" este in evidenta discrepanta de format si mesaj cu partea "Eu am comandat [...] parerile voastre".

Daca am intepretat gresit postul tau, imi cer scuze. Daca nu, te rog editeaza-l si fa-l fair.
TiL
Si-a pus afisul si a plecat biggrin.gif
z_ramon09
Sunt dator cu o explicatie
Uitati cum sta treaba , am comantat la ei 4 Pirelli P 6000 Pewergy la pretul de 290 (buc) cel mai bun pret pe care l-am gasit dupa ce am cercetat putin piata. Transportul este inclus in pret asta pentru ai lamuri pe cei suspiciosi.
Nu am avut nici o problema in ceea ce priveste comanda sau livrarea fapt pentru care am dorit sa impartasesc acest lucru.
Poate ca formularea nu a fost tocmai cea mai reusita.
TiL
Mai bine spuneai adevarul...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.