Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar radiator apa e28 si fusta fata
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
Adys_m1986
deci caut radiator de apa pt in e28 524td care are si racirea pentru uleiul din cutia automata si mai imi trebuie o fusta fata...
0731649617 Adys_m1986@yahoo.com...
Mihai_AMD
CITAT(Adys_m1986 @ Aug 24 2010, 03:45 PM) *
deci caut radiator de apa pt in e28 524td care are si racirea pentru uleiul din cutia automata si mai imi trebuie o fusta fata...
0731649617 Adys_m1986@yahoo.com...

am radiator de 2.4td,stiu ca are si alte gauri astupate cu surub pe lateral,probabil lasate pt racirea de automata
poze numai dupa 29aug cand vin in tara
sal
Adys_m1986
Hai sus! o fusta fata nu are nimeni???
brown.shark
stii si tu ca e o piesa de caroserie de e28 cu pb, nu gasesti second buna / sanatoasa. o gasesti ieftina pe klokkerholm, le face pe amandoua si benzina si diesel. mie imi pare mult mai buna cea de diesel pt ca o poti imbina cu un scut home made si ai izolat mai bine comp motor pt iarna si zgomot. sant 300ron noi.
TiL
Fusta fata de TD, non-facelift, am acasa langa Tulcea.
Pot sa o aduc abia peste doua saptamani. Era de vanzare si aici pe forum, cred ca am si inchis topicul ala.

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4759&hl=
Nu e perfecta, nu mai are semnale si proiector (posibil sa am ceva in garaj, naiba stie). Fusta cu cu buza de plastic de sub ea, 70 lei, negociabil daca ti se pare prea mult.
Adys_m1986
Am rezolvat.Multumesc! se poate inchide....
brown.shark
ai gasit noua sau s-h ?
Adys_m1986
sh......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.