Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme directie
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
beatcsa
Va salut!
Am un seria 3 2005 si imi tremura volanul,si la viteza mica si la viteza mai mare.Disc si placute fata schimbate recent,nici 1000km.Pe la roti se aude un zgomot cand trec peste denivelaturi,gropi etc.Si imi trage si putin dreapta.La vit mica daca pun frana simt in volan cum "tresare",se misca intr`o parte.Cica aveam o janta stramba,am indreptat`o, echilibrare roti am facut.O sa fac si geometria sa vad apoi.Care mai stiti despre ce e vorba va rog niste sfaturi utile.Multumesc!
Ciupanezu
Verifică articulatia dacă eşti sigur că jantele nu sunt strāmbe.
Dobricaliviu
QUOTE (beatcsa @ Aug 21 2010, 03:51 PM) *
Va salut!
Am un seria 3 2005 si imi tremura volanul,si la viteza mica si la viteza mai mare.Disc si placute fata schimbate recent,nici 1000km.Pe la roti se aude un zgomot cand trec peste denivelaturi,gropi etc.Si imi trage si putin dreapta.La vit mica daca pun frana simt in volan cum "tresare",se misca intr`o parte.Cica aveam o janta stramba,am indreptat`o, echilibrare roti am facut.O sa fac si geometria sa vad apoi.Care mai stiti despre ce e vorba va rog niste sfaturi utile.Multumes!

inainte de geometrie trebuie facuta o constatare punte fata si nu numai , exista unghi cadere si convergenta si pe punte spate ,geometria incepand sa se faca de la punte spate
io's®
CITAT(beatcsa @ Aug 21 2010, 04:53 PM) *
La vit mica daca pun frana simt in volan cum "tresare",se misca intr`o parte.

asta e de la vre-o bucsa ceva
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.