Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand oglinzi
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
05aBi
120 lei
0720.872.052
05aBi
Valabil.
05aBi
110 lei thumbup.gif
///M Power
vezi ca alea sunt de E36...
xox
S-ar putea sa fie de e36, ale mele nu seamana cu astea, stiu pentru ca mi-am schimbat si eu recent. Sunt foarte asemanatoare dar daca le pui una langa alta iti dai seama de diferenta smile.gif

Cele de e46 (cel putin de NFL) sunt mai inguste - chestie chiar enervanta pentru mine, mi-ar trebui ceva rabatare electrica atunci cand pun marche-arriere.
05aBi
Oglinzile astea le-a cumparat tata singur pentru unul din rechini, pentru ca cele actuale sunt cam matuite, de cand le-am vazut am stiut ca nu se potrivesc, iar de cand le-am vazut am stiut ca nu stiu de pe ce tip de BMW sunt ... biggrin.gif
Am observat ca oglinzile de e36 au aceeasi marime la ambele capete, pe cand astea care le am, intr-un colt sunt mai mici iar in altul mai mari, ma refer la inaltime bineinteles ...
xox

Asa-i asta de E46. Poate-s de 5er ale tale? Chiar nu-mi dau seama, nici n-am cautat de E36 sa vad fix cum arata tongue.gif
05aBi
Par sa fie exact ca ASTA ...
haifisch
da nu au si ele un cod ceva sa verifici sa vezi de care sunt?
xox
M-am uitat mai atent la poze. Aia pe dreapta sigur e de E46. Dar aia pe stanga mie mi se pare ca-i de altceva. Posibil sa fie poza de vina si faptul ca nu ai din spate pozat decat aia pe dreapta.
///M Power
QUOTE (xox @ Sep 13 2010, 01:54 AM) *
S-ar putea sa fie de e36, ale mele nu seamana cu astea, stiu pentru ca mi-am schimbat si eu recent. Sunt foarte asemanatoare dar daca le pui una langa alta iti dai seama de diferenta smile.gif

Cele de e46 (cel putin de NFL) sunt mai inguste - chestie chiar enervanta pentru mine, mi-ar trebui ceva rabatare electrica atunci cand pun marche-arriere.

sticla nu difera cu nimic, de la E36 la E46... difera doar sistemul de prindere
xox
Am zis mai sus, aia pe dreapta sigur e de e46 dar are sistemul de prindere rupt. Mai adaug ca e si incalzita. Nu ma pronunt pentru cea din stanga, tot mi se pare diferita.

Posibil din cauza pozei sa-mi dea mie cu virgula biggrin.gif
05aBi
Valabil. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.