Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar saiba/saibe siguranta "U"
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
lucian
am nevoie de una buc. dar le cumpar si pereche.
e piesA nr. 13 din diagrama.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=25&fg=05
cam greu de gasit, dar am zis sa incerc, poate are cineva o timonerie desfacuta.
TiL
nu se mai gaseste noua, pe comanda?
lucian
QUOTE (TiL @ Aug 10 2010, 08:57 PM) *
nu se mai gaseste noua, pe comanda?

am incercat in doua locuri si mi-au zis ca nu aduc.
cred ca e prea ieftina si nu-si bate nimeni capul.
plus ca pe realoem scrie "ended" in dreptul ei.
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ Aug 10 2010, 08:25 PM) *
am incercat in doua locuri si mi-au zis ca nu aduc.
cred ca e prea ieftina si nu-si bate nimeni capul.
plus ca pe realoem scrie "ended" in dreptul ei.

printre locurile alea 2 s'a numarat si o reprezentanta bmw?poti sa intrebi la motor ag ca e in drumul tau cand mergi al slatina..

LE:de fapt daca zici ca scrie ended in dreptul ei e clar ca nu mai aduc
de faptul ca e iefitna nu poate fi vb,am comandat si io la e31 lui lord halo ceva piesulici dastea mici mici,printre care si un holsurub mai deosebit care tinea ceva palstic sub bord si au sosit fara probleme din germany
TiL
cred ca se potrivesc si de la alte modele, cel putin de la E12, E21, E28, E23, Etc
Trebuie sa gasesti aruncata pe la cineva.
lucian
am gasit-o azi. am fost la bmw filaret.'nea Mihai, am urmat sfatul tau si m-am dus la reprezentanta
mi-e cam sila de astia ca te persifleaza cand aud de masini mai vechi sau repere cu valoare f. mica.
rahatul asta m-a facut sa tractez masina.
brown.shark
dar cum s-a intamplat de a plecat de la locul ei ?
Mihai_AMD
CITAT(lucian @ Aug 11 2010, 12:50 PM) *
am gasit-o azi. am fost la bmw filaret.'nea Mihai, am urmat sfatul tau si m-am dus la reprezentanta
mi-e cam sila de astia ca te persifleaza cand aud de masini mai vechi sau repere cu valoare f. mica.
rahatul asta m-a facut sa tractez masina.

cred ca se gaseste si pe modelele noi,ca altfel nu cred ca tineau pe stoc ei asa ceva daca era numai la alea vechi,mai ales ca zice ended pe realoem
posibil ca aceasi piesa sa aibe alt cod la astea mai noi,am mai inlalnit ca aceasi piesa sa aibe coduri diferite daca nu e pe aceasi caroserie,una sa fie ended iar reperul inlocuitor sa fie in productie

off: ca tot am adus vb de aceasi piesa si cod diferit prima data m'am lovit de asta la o luneta de e30,au coduri diferite de la cupe la sedan si totusi sunt identice.si mai sunt sute de astfel de repere

e bine ca ai gasit bafta
TiL
Nu e ended la asta. Zice ended la altceva...
Daca vedeam ended nu-i mai recomandam sa caute de cumparat noua.
georgem
QUOTE (db85amd @ Aug 11 2010, 07:47 PM) *
cred ca se gaseste si pe modelele noi,ca altfel nu cred ca tineau pe stoc ei asa ceva daca era numai la alea vechi,mai ales ca zice ended pe realoem

Nu neaparat. Eu am gasit la AB pe stoc inelele de cauciuc care tin evacuarea la jumatate (imediat dupa tobele intermediare), si le-am cautat dupa cod si sunt folosite numai la E34.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.