alex230ro
Jul 28 2010, 07:38 AM
mda nu poate fi inmatriculata..pacat
Sportivu
Jul 29 2010, 12:53 AM
ce masina misto... merita macar negociat, si de piese pentru un posesor de E21...e aur curat masina asta
bartro
Jul 29 2010, 09:16 AM
Am fost ieri pe acolo. Masina are seria inlocuit / sudat. Arate bine, vopsea cica standox, vopsit bine, pregatirea inainte de vopsit un pic mai putin bine. Interior complet si ok, curat. A fost atins fata si e reparat.
Motorul din pacate e cam praf, se pare ca a sarit distributie de pe punct, chiulasa era cu o supapa rupta in garaj, bloc e pe masina, un piston cu aproape gaura, rest cu semne usoare de supape pe ele. Intre timp a si plouat in cilindru 6, baltoaca de apa si rugina pe cilindru. Proprietarul mai are ceva piese de E21 prin curte (bloc + chiulasa + injectie 2.3) , usi, .. nu stiu in ce stare dar nu cred prea stralucit.
haifisch
Jul 29 2010, 09:39 PM
din ce zice bart masina asta nu merita banii astia....poate jumate dar nici asa ....
daman
Aug 23 2010, 09:41 PM
masina merita banii.cunosc masina si propietarul.pacat ca nu se mai poate inmatricula.in afara de problema la motor nu cred sa mai aibe altceva.omul a facut masina pentru el si e facuta meserie.pacat de ea
bartro
Aug 23 2010, 10:18 PM
Nu merita 1250Euro, nu ai ce face cu masina asta decat s-o folosesti pentru piese. Si ce e mai interesant (motor + injectie) sa afla in stare proasta.