Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
05aBi
Pentru detalii apasati AICI.
alex230ro
mda nu poate fi inmatriculata..pacat
bartro
wub.gif
Sportivu
ce masina misto... merita macar negociat, si de piese pentru un posesor de E21...e aur curat masina asta laugh.gif
bartro
Am fost ieri pe acolo. Masina are seria inlocuit / sudat. Arate bine, vopsea cica standox, vopsit bine, pregatirea inainte de vopsit un pic mai putin bine. Interior complet si ok, curat. A fost atins fata si e reparat.
Motorul din pacate e cam praf, se pare ca a sarit distributie de pe punct, chiulasa era cu o supapa rupta in garaj, bloc e pe masina, un piston cu aproape gaura, rest cu semne usoare de supape pe ele. Intre timp a si plouat in cilindru 6, baltoaca de apa si rugina pe cilindru. Proprietarul mai are ceva piese de E21 prin curte (bloc + chiulasa + injectie 2.3) , usi, .. nu stiu in ce stare dar nu cred prea stralucit.
haifisch
din ce zice bart masina asta nu merita banii astia....poate jumate dar nici asa ....
daman
masina merita banii.cunosc masina si propietarul.pacat ca nu se mai poate inmatricula.in afara de problema la motor nu cred sa mai aibe altceva.omul a facut masina pentru el si e facuta meserie.pacat de ea
bartro
Nu merita 1250Euro, nu ai ce face cu masina asta decat s-o folosesti pentru piese. Si ce e mai interesant (motor + injectie) sa afla in stare proasta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.