Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Butterfly crom, blocant + alte maruntisuri
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
wrctheo
La vanzare piese de E 30

- Blocant carcasa mare 3.91 V - 201 euro
- Geamuri butterfly complete cu trimuri crom - 555 lei
- Oglinda cu becuri .. "M" - 255 lei
- Cotiera - vine prinsa in suportul de la casete (nu am suportul) - 355 lei
- Fete usi + laterale din spate de coupe - 150 lei
- multe alte maruntisuri

Preturile sunt negociabile in limita bunului simt.
Nu fac schimburi de piese.
Se pot vedea in Bucuresti.
Contact: ym id: wrctheo sau tel 0769-895.166 si 0722-452.877

Poze mai pe seara cand se incarca bateriile aparatului.
nahor
nuca de schimbator? proiectoare ceata FL?
wrctheo
am o nuca dar e praf, daca vrei ti-o donez.. proiectoare nu am. am tuburile de aerisire din bara fata face lift pentru cine vrea. pret la vederea lor.

P.S. Schimb piese cu geaca moto, numai cu proba. Astept oferte. Mersi
Shark
Ma intereseaza oglinda. Vezi PM.
wrctheo
SCUZE DE INTARZIERE. PozeleClick to view attachmentClick to view attachment[attachment=
30927:SDC11905.JPG]Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment
wrctheo
Doar AZI, (11.08.2010) pana la ora 23.59.59 toate preturile coboara cu 30%
wrctheo
preturile cresc cu 10% fata de promotia anterioara asta ca si un up biggrin.gif
cine vrea piese bune da un telefon . ...

a si schimb nokia 5800 XM nota 9.6/10 cu toate accesoriile + garantie + cutia (daca e vreunul colectionar de cutii) + GPS instalat, dar nu NOKIA MAPS cu ceva tot de la nokia dar cu taste de la 6500 in sus. Modele actuale bazate sau nu pe symbian. sau cu doua 6500 slide

sau nokia de la 6500 + banuti pentru ceva piese

so, i'm open for discusion
io'sŪ
de curiozitate intreb, ce fel de preturi sunt astea :

201

555

355

etc
?

LOL

laugh.gif
wrctheo
@ io's sunt preturi exact pentru reactia ta, evident ca nu sunt batute-n cuie si se rezuma la o negociere de --.0 lei, dar suna mai bine ca un pret promo de --.99, e mai rotund. smile.gif
practic --.5 e biletul de tramvai sau berea dupa meci sau guma inainte de "date" sau ce vrei tu sa fie.
De vandut nu am vandut nimic. Cred ca o sa le pun pe ebay si o sa ma aleg cu praful de pe toba. Preferam sa le vand unui impatimit ca si mine. roman. Vorba unui prieten: "nu mai e domne' bani, ca ie criza", de aici si prima promotie de 30 % down.

Acum, ca deh, vorbind despre promotii.. zic asa: LUNA AUGUST -20% din pret/buc. + tocmeala daca se ia en-gros + bere + "cerce" .. eu nu mai am acum ce face cu piesele.

succes
mario.b
salut, eu si eu sunt un impatimit de bmw, dar la preturile astea nu prea pot sa ma apropii de ele, imi dorect sa imi fac ursul cat mai frumos, dar din pacate muncesc pe un salariu destul de mic astfel incat sa imi permit multe piese. daca mai scazi la pret vb cu sguranta.
Technics
Cotiera aia imi trage cu ochiu da nu ma pot apropia la pretzu ala...ii mult peste bugetul meu.Bafta la vanzare!
wrctheo
Preturile a fost coborate si cu 30%, acum sunt cu 20% sub pretul cerut initial.
Si eu am platit bani pe ele plus transport
@mario.b ce te intereseaza? eventual suna-ma si ofera-mi un pret..
@Technics cotiera acum este 284 lei, eu am dat pe ea 250 fara transport (curier)...
Va mai ganditi si poate mai discutam un 10% maxim
wrctheo
discutii
wrctheo
valabil
wrctheo
123
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.