Help - Search - Members - Calendar
Full Version: inmatriculari bulgaria
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Oferte/cereri servicii
INTERCEPTOR
un prieten de al meu .bmw ist si el . si a deschis firma de inmatriculari auto pe bulgaria
asa ca pt cei de aici pretul este de 450 euro bmw uri mai vechi .
pt alte masini cu motoare foarte mari sau mult mai mari gen 4000 5000 cmc..am inteles ca este putin peste 450 euro.
cine este interesat ,primeste datele pe pm./
mentionez este un prieten de al meu.nu este o firma pirat sau ceva de genul
prima inmatriculare este 450 euro ,dupa care fiecare an .mentinerea masini in circulatie costa 150 euro ,itp, asigurare carte verde etc.
pt eventualele neplaceri si alte combinatii negative .masina este obligatoriu sa fie functionala sa nu i zboare rotile..sa nu aibe accidente vizibile..etc. masina este obligatorie la inmatriculare.
se poate si fara masina insa prietenul meu ,nu vrea sa aibe probleme cu cine stie ce masini distruse.deci totul este legal si pe bune.
eu o sa bag break ul si apoi cs ul.daca nu ma accepta aia la retromobil cu interceptorul il bag si pe ala

rog un moderator sa modifice titlul.ca l am scris anagramat.de la caldura:P
Rotti
lasa si tu un nr de telefon al baiatului ca vrea un prieten sa-si inmatriculeze masina...
io'sŪ
bravo, asta merita statul roman in frunte cu cei ce il conduc

in loc ca banii sa se duca la noi, putini dar de la multi, o sa se duca la bulgari ... iar la noi mult.. de la putini mai mult(..a mu!3)
Dani_E21
am un prieten cu un e30 1.8 in acte i-am pus 2.8 24v avem la ea toate actele de germania; ce variante am avea la inmatriculat si unde se face inmatricularea?
Viper05
si dupa inmatriculare trebuie sa mergi in fiecare an la bulgari sa dai 150 de euro? sau cum?
05aBi
Da, trebuie sa dai aprox. 150e pe an, bani pe care ii cheltui pe itp ( se face odata pe an, nu in 2 ani cum e la noi ), asigurare si rovignieta.
INTERCEPTOR
nu face cu motoare modificate.
atata costa asigurarea si itp u pe an .150 e
la noi e numai asigurarea 150 euro.
in fine ,tara varza
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.