Help - Search - Members - Calendar
Full Version: studiu de piata
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
io'sŪ
credeti ca printre putinii posesori de e36(4usi) ar interesa pe cineva asa ceva????
ma bate gandul sa imi cumpara dar inca nu sunt hotarat
kali
ale din a doua poza arata exact ca stopurile mele stock - pe E36 compact smile.gif
florin83
primele sunt super... smile.gif
florin83
QUOTE (jaffar)
arata bine. citi bani ? sint cu leduri nu ?

QUOTE (io's)
stopuri cu leduri.jpg  

astea la 200E dar s-ar putea sa fie ale mele
io'sŪ
mi le-a cumparat cineva care vine in aprilie in tara, atunci o sa le vad live ambele modele, deocamdata am doar poze cu cele cu leduri
Sorin
frumusele, mai ales daca ai si masina neagra dau bine :unibrow:
io'sŪ
QUOTE (jaffar)
miam-miam, parca as vrea si eu biggrin.gif
sa vedem ce zice sefa  :unibrow:

mda, am aflat ca sint FK si se ard ledurile destul de rapid sad.gif

asta chiar nu stiu ce marca sunt, dar am sa aflu
si daca se ard ledurile, nu se pot inlocui?
Rotti
se ard ledurile? :retard:

ledurile se ard doar daca le alimentezi la o tensiune mai mare decat cea specificata de producator... asta inseamna ca FK le da mai mult voltaj decat trebuie? nu cred...
io'sŪ
QUOTE (jaffar)
io's, sa le vedem live si sa tragem o concluzie

mai e ~ 1 luna :unibrow:
ccc
Mie nu-mi plac alea cu leduri... arata a plastic ieftin/jucarie chinezeasca. Ho, nu dati! :ninja:
Rotti
QUOTE (jaffar)
sau ca ledurile sint foarte proaste.
oricat de prost ar fi, ledul nu are cum sa se arda sau sa-si piarda din putere atunci cand este alimentat corespunzator.
Stopuri ca acestea are acel e36 alb-perlat...nu-mi amintesc nr. de inmatriculare, se vad frumos cand lumineaza, dar in rest nu-mi plac, mult mai frumoase sunt cele de ///M.
aR99bMw
mey....ce vorbiti aici...eu am avut doar cu leduri si fumurii de la FK ...sunt calitate foarte buna per total...finisaj etc...si merita 100% sunt absolut extraordinare.....cum se vad.....garantez eu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.