Service profesional - repara autoturisme / autoutilitare pe RCA / CASCO .

Despre noi :

Inceputul nostru dateaza din 2002 si are la baza pasiunea si priceperea cu care ne ocupam de masina ta, asa cum cel mai probabil te-ai fi ocupat tu. De la o mica echipa de specialisti in mecanica, tinichigerie sau electrica, astazi, la aproape 8 ani de zile, avem o echipa de 40 de angajati si o vasta experienta pentru aproape orice marca de masina.

In prezent ne desfasuram activitatea intr-un sediu propriu pe doua nivele, in care asiguram reparatii si intretinere pentru aproximativ 300 de autoturisme pe luna, respectand intru-totul metodologiile si specificatiile producatorului auto.

Serviciile noastre :

Mecanica - Electrica

Detinem testere pentru toate marcile si modelel de autoturisme precum si celelalte echipamente necesare unei reparatii conforme cu standardele producatorului ( stand de geometrie, elevatoare, stand de dejantare plus echilibrat roti, aparat de incarcat freon, aparat de reglat faruri, etc. )

Piese

Piesele folosite la reparare sunt piese de calitate insotite de certificatul de garantie al service-ului. Prin contractele de colaborare cu furnizori externi, dar si interni, incercam sa asiguram cea mai rapida cale de aducere a pieselor necesare autoturisumului, pentru ca acesta sa intre la reparatie in cel mai scurt timp.

Tinichigerie

Avem in dotare doua standuri de redresare pentru caroserii de ultima generatie, cu baze de date pentru toate marcile si modelel auto. Astfel avem siguranta ca masina va fi adusa la cotele originale specificate de producator. Un alt echipament important pe care il detinem este aparatul de sudura in aluminiu, astfel, autoturismele de ultima generatie care sunt carosate integral din aluminiu pot fi reparate in conditiile producatorului.

Tot in cadrul departamentului de tinichigerie, mecanica dar si electrica, reparatiile se fac numai dupa manualele specifice fiecarui producator in parte.

Vopsitorie

Avem doua cabine de cuptor pentru un flux sustinut de masini. In procesul de vopsitorie, folosim materiale de buna calitate, vopsea pe baza de apa, fuler si chit Standbox. Materialele aferente de pre-vopsitorie precum abrazivele, scotchuri si folie de izolat, toate sunt marca 3M.

In obinerea nuantei pentru masina, folosim proceduri stricte incepand de la reteta producatorului, testarea nuantei pe cartele de culoare sub diferite unghiuri de lumina si care in final sunt verificate cu un aparat special.

Pana in aceasta zi nu ne-am confruntat cu nicio reclamatie de culoare la toate autoturismele vopsite.

Ca si un avantaj de a fi clientul nostru, orice piesa care necesita vopsire, este trecuta printr-un proces de polishare fara costuri suplimentare.

Pe langa autoturismele care beneficiaza de polite de asigurare, putem efectua si revizii periodice la cel mai bun raport pret/calitate.

----

Avantaj service :

Stim ca suntem printre cei mai buni in acest domeniu, pentru ca stim exact ce ai nevoie, si asta oferim.

CASCO - este un produs de asigurare tip Casco care se incheie la sediul nostru la alegerea clientului dintr-o lista de asiguratori recomandata de catre noi.

Beneficii

In cazul unui accident, constatarea se face direct la service-ul nostru, fara a mai fi nevoie sa se faca constatarea la firma de asigurari. Castigati timp si aveti siguranta ca toate piesele necesare vor fi evaluate pentru reparatie direct de catre echipa noastra specializata.

Iti asiguram transportul de la locul accidentului la noi la service cand masina este nedeplasabila fara costuri suplimentare

Asiguram transport clinetilor nostri de la service la servici sau acasa atunci cand este necesar ca masina va ramane la service

La cererea clientului putem livra autoturismul dupa reparatie la domiciliu sau la locul de munca. Transportul se realizeaza pe platforma fara niciun pericol de accidentare, acest serviciu fiind gratuit.

Pentru reparatiile rapide precum reviziile periodice, clientul poate opta sa astepte intr-un loc special amenajat si confortabil, unde poate viziona pe sistemul video operatiile efectuate pe masina sa.

Pentru parcurile auto cu care avem deja parteneriate de colaborare dar si cu cele viitoare, asiguram autotursim la schimb pe perioada reparatiei fara nici un cost suplimentar. *

Atat la intrarea in service cat si la predarea automobilului, acesta este spalat in spalatoria noastra .


Service-ul este situat in zona Pipera / Voluntari - IF .

Pentru mai multe informatii : 0722 775 238 sau asteptam intrebari pe acest topic .