Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand E12-le
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
Sportivu
A venit vremea sa ne despartim cu gandul la vremuri mai bune (un bimmer mai nou in scurt timp) Multi stiu despre ce este vorba, asa ca nu am ce mari detalii sa dau: 2.5 carb, `79, fost automat, exterior ingrijit, interior frumos ( cu exceptia unei uzuri la scaunul de sofer, deh...are totusi o varsta) ITP valabil inca ceva vreme de acum incolo (se poate rezolva la cerere, pe bune, nu mi-e frica) Pe cat posibil am tinut la culoarea originala, de curand a primit si un eleron zender f sanatos in carne, etc-uri. Rugina nu are mai deloc, decat ceva neaparat de rezolvat pentru a nu se extinde, eu de bagat am bagat ulei peste tot pe unde am putut in masina

Merge frumos, consuma chiar decent. In oras nu prea am circulat cu el pentru ca mi-a fost mila de masina si frica de prosti. In afara am scos consum de 8-10% in regim de mers nu chiar batranesc. (90-130 km/h).

Articulatii, frane, directie 85% noi, absolut toate consumabilele noi, ulei Valvoline 10w40 ( subtire, ca sa se si vada ca nu da fum)

Legat de pret: ma gandeam la un 1800 euro negociabil daca si-l doreste cineva sa aiba grija de el in continuare. Pretul final nu va reflecta nici luna nici stelele de pe cer laugh.gif dar nici nu vreau sa imi bat joc de munca mea ( de investitii nu mai zic, ca imi smulg singur parul din cap laugh.gif)

0720389750, Catalin
iorgos
Cataline nu ai ce face?

Dupa cat ai tras la masina asta vrei sa te desparti de ia?

Oricum BAFTA la vanzare si un UP de la mine.
lucian
imi face cu ochiul. bafta la vanzare. smile.gif
Sportivu
QUOTE (iorgos @ Jun 9 2010, 10:28 AM) *
Cataline nu ai ce face?

Dupa cat ai tras la masina asta vrei sa te desparti de ia?

Oricum BAFTA la vanzare si un UP de la mine.

Am ales calea asta, si vreau s-o duc la capat. Simt ca mi-am facut datoria (eu stiu la ce ma refer si cei apropiati mie la fel) si am readus la viata o masina solida si sanatoasa. Trebuie sa ma intelegi, ca mi s-au cam schimbat prioritatile, cel putin pentru o perioada. E pacat sa stea in garaj degeaba cand se poate bucura cineva de el. Multumesc pentru sustinere rolleyes.gif

QUOTE (lucian @ Jun 9 2010, 11:36 AM) *
imi face cu ochiul. bafta la vanzare. smile.gif

Poate sa-ti faca si el cu ochiul, dar costa laugh.gif (glumeam, multumesc pentru urare)
Sportivu
Haaap! Asteapta cumintel in garaj un nou proprietar wink.gif
David
Ai muncit ceva la masinuta asta s-o readuci in mintile ei!... celb (4).gif
Sportivu
sus cu rechinul! smile.gif
Mihai_AMD
spor la vanzare "maine froind" sad.gif
Sportivu
QUOTE (db85amd @ Jun 13 2010, 10:33 AM) *
spor la vanzare "maine froind" sad.gif

Multam! Ti-am zis ce planuri am, asa ca ma intelegi laugh.gif
elvislorin
traitor laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sportivu
bah, nu fii tractorist cu mine laugh.gif
xox
Nu e tradator, cred ca ramane tot la BMW. smile.gif
xox
Ce-mi place ca pot sa dau un milion de up-uri aici si de reply-uri si nu ma sanctioneaza nimeni celb (15).gif
Sportivu
QUOTE (xox @ Jun 13 2010, 05:59 PM) *
Nu e tradator, cred ca ramane tot la BMW. smile.gif

Posibil chiar la rechin laugh.gif numai ca...in doua usi si capota lunga wink.gif
MeHigh
sper sa-ti gasesti linistea cu rechinul ala biggrin.gif
spor la vanzare cu LOW-u mic, ca sa ajunga cat mai repede LOW-ul cu nasul mare (nas, nu nash)
haifisch
E24?...nu cred eu sa gsesti unul la sume cat de cat acolo.....

cei care le mai au si le vand cer niste sume colosale pe ele....gen 5900 sau 7500 de euro

mult prea mult
Sportivu
QUOTE (haifisch @ Jun 14 2010, 06:06 PM) *
E24?...nu cred eu sa gsesti unul la sume cat de cat acolo.....

cei care le mai au si le vand cer niste sume colosale pe ele....gen 5900 sau 7500 de euro

mult prea mult

Tocmai asta este ideea: nu voi face rabat. Am eu masina mea, care ma asteapta. Toate la timpul lor.

Momentan: UP pentru rechin, 1750 Euro in continuare negociabil.
haifisch
bafta ce sa zic....mare atentie la acte si la serii la 6-ar si gandestete bine inainte sa o iei ca sa nu regreti dupa aia
Sportivu
Multam. Am grija, stai linistit, doar ma stii bine ca-s obsedat de serii laugh.gif
Sportivu
fac singur off-topic la vanzarea E12-lui dar nu pot sa ma abtin .... ca tot mi-am adus aminte de LOW-ul mare:

bravo proprietarului actual, are grija de masina intr-un mare fel, mare om wink.gif

LE: cat am mai muncit cu mihaita la masina asta... rolleyes.gif
Sportivu
E12 -> 1700 euro negociabil in continuare... (ca sa revenim la problemele arzatoare)
Sportivu
sus cu el!
Sportivu
haaaaaaaap! (vorba unui clasic in viata) laugh.gif
Sportivu
dry.gif pana acum numai oferte rusinoase. Ia, ca pretul nu mai scade sub 1700. Pai ce, am muncit de-am tampit la el.

LE: aceleasi scuze si pretexte de doi lei, ca e criza, ca plm, ca nu stiu ce. Bagati-va mintile-n cap bre, romanii au bani, si cumpara in draci orice si oricum.
bartro
QUOTE (Sportivu @ Jun 21 2010, 03:24 PM) *
dry.gif pana acum numai oferte rusinoase. Ia, ca pretul nu mai scade sub 1700. Pai ce, am muncit de-am tampit la el.

LE: aceleasi scuze si pretexte de doi lei, ca e criza, ca plm, ca nu stiu ce. Bagati-va mintile-n cap bre, romanii au bani, si cumpara in draci orice si oricum.

smile.gif
pai da, dar nu masini 'vechi'. Macar tu ai primit oferte rusinoase laugh.gif
Ciupanezu
Mulţi folosesc pretextul ăsta cu criza doar pentru că vor să ia şi ei un chilipir.

Sunt în stare şi la chiloţi să negocieze preţul, doar e criză, domne'!
haifisch
fii mai flexibil totusi ca altfel ramai cu ea....si din cate vgad nu vrei sa ramai cu ea
Sportivu
ce flexibil sa fiu frate? s-o dau cu 500 euro? pardon, eu nu fac asa ceva, pentru ca stiu ce masina am. si mai ales stiu cat am investit in ea, si in chestii importante, de la cap la coada.

enfin, daca nu se vinde la banii astia, nu cere de mancare, sta in garaj pana o sa am timp si bani de ea smile.gif
haifisch
nu ti-a dat nimeni in cap sa ai raspunsuri dastea

a fost un simplu sfat....o idee.....o fraza

o zi buna
Sportivu
m-ai inteles gresit, sensibilosule laugh.gif stiu ca a fost un sfat, o idee...pentru care multumesc wink.gif
lucian
QUOTE (Sportivu @ Jun 21 2010, 03:40 PM) *
ce flexibil sa fiu frate? s-o dau cu 500 euro? pardon, eu nu fac asa ceva, pentru ca stiu ce masina am. si mai ales stiu cat am investit in ea, si in chestii importante, de la cap la coada.

enfin, daca nu se vinde la banii astia, nu cere de mancare, sta in garaj pana o sa am timp si bani de ea smile.gif

asta cu 500 euro e lovitura cu manta, sau ce? apropos gen... blink.gif
Sportivu
ha? ce-ai bre? nu ti-e bine? nu m-am referit la nimic. Ma gandesc ca numai articulatiile + franele + amortizoare si inca alte cateva mici cacaturi au fost.... peste 500 euro smile.gif

Amu ce au facut altii si pe ce bani si-au vandut masinile, (ca vad io ca aici bati matale) chiar nu ma intereseaza, si chiar nu a fost vreo referire, repet: asta a fost oferta pe care am primit-o azi si mi-au sarit dracii

LE: va rog sa nu imi fu*eti topicu cu chestii de genul asta. Inteleg o discutie pe margine, un etc, dar nu rautati si bagat sula in coasta. Imi aduc aminte de anumite chestii si ma iau nervii rau de tot.
haifisch
esti in snooker luciane!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
xox
Va mai place halca si voua... Terminati cu prostiile ca nu-i masina care o iei de ici de colo. Macar in asta s-au bagat bani. Altii le lasa sa putrezeasca. sad.gif
05aBi
Pe vremea asta din pacate se vand numai masini mai noi, cu consum cat un scuter, si senzatii la volan 0.
lucian
@sportivu: suma la care ai facut referire coincide, plus ca din exprimare ai lasat loc de echivoc...
@haifisch: snooker, beleeard..sti si matale jocu'. wink.gif

hai, v-am pupat pe portofel pe toti! eu nu mai postez aici.
bafta la vanzare, cumparare, schimb... la toata lumea.
Sportivu
1699 Euro! laugh.gif sus cu el! smile.gif
Sportivu
Accept si schimburi cu alte auto sau si cu mobra laugh.gif
Sportivu
Up! schimb cu E21, E28, E30
ionusunt
bun de camasa de forta esti ma jur tongue.gif spor la vanzare ! biggrin.gif
elvislorin
QUOTE (ionusunt @ Jul 6 2010, 08:29 PM) *
bun de camasa de forta esti ma jur tongue.gif spor la vanzare ! biggrin.gif

fac eu rost de ea...moca...numai sa il prindem pe nebun laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sportivu
QUOTE (elvislorin @ Jul 6 2010, 08:41 PM) *
fac eu rost de ea...moca...numai sa il prindem pe nebun laugh.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif
Sportivu
1698 Euro laugh.gif sau schimb cu alte vechituri
Sportivu
se poate inchide, mi-a trecut accesul de parapsihonebunie laugh.gif vine btz-ul si ne apucam de treaba biggrin.gif
bartro
Re-opened on request.
Sportivu
acum ca am luat E32-ul de la Octav, trebuie sa ma despart de E12, s-a terminat filmul.

1500 euro foarte negociabil.

MeHigh
bravo buo$$, un om mare tre' sa stea intr-o masina mare biggrin.gif
succes cu vanzarea, easy cu saptele, si s-avem drumuri bune
Sportivu
accept schimburi, dar NUMAI cu E32 (chiar si fara motor, pentru piese, repere, etc)

cash: 1450 Euro.
Sportivu
-> se vinde si muzica din E12 Diff-uri Pioneer 130W bucata + statie denon 2X100W/1x200 pe bass: 7mil negociabil, pentru cei interesati.
Sportivu
chiar trebuie sa plece de la mine E12-le sad.gif 1400 euro, urgent si negociabil.

schimb cu E32 inscris/neinscris, nu conteaza starea actelor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.