A venit vremea sa ne despartim cu gandul la vremuri mai bune (un bimmer mai nou in scurt timp) Multi stiu despre ce este vorba, asa ca nu am ce mari detalii sa dau: 2.5 carb, `79, fost automat, exterior ingrijit, interior frumos ( cu exceptia unei uzuri la scaunul de sofer, deh...are totusi o varsta) ITP valabil inca ceva vreme de acum incolo (se poate rezolva la cerere, pe bune, nu mi-e frica) Pe cat posibil am tinut la culoarea originala, de curand a primit si un eleron zender f sanatos in carne, etc-uri. Rugina nu are mai deloc, decat ceva neaparat de rezolvat pentru a nu se extinde, eu de bagat am bagat ulei peste tot pe unde am putut in masina
Merge frumos, consuma chiar decent. In oras nu prea am circulat cu el pentru ca mi-a fost mila de masina si frica de prosti. In afara am scos consum de 8-10% in regim de mers nu chiar batranesc. (90-130 km/h).
Articulatii, frane, directie 85% noi, absolut toate consumabilele noi, ulei Valvoline 10w40 ( subtire, ca sa se si vada ca nu da fum)
Legat de pret: ma gandeam la un
1800 euro negociabil daca si-l doreste cineva sa aiba grija de el in continuare. Pretul final nu va reflecta nici luna nici stelele de pe cer

dar nici nu vreau sa imi bat joc de munca mea ( de investitii nu mai zic, ca imi smulg singur parul din cap

)

0720389750, Catalin