Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vreau catel
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
comisaru
Care stie de unde pot sa-mi iau un pui de lup ieftin,sanatos,fara pedigree?
alex230ro
Vb cu Florin :unibrow:
florin83
n-are pui si nici nu e "grea" biggrin.gif
daca o sa faca te trec pe lista..
da sper ca stii la ce te bagi.. mananca destul de mult.. :unibrow:
florin83
aaa.. arunca-ti un ochi pe aici: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php
florin83
:finger: :finger: :finger:

nu prea mai mananca asa mult ca e masiva (pt o femela) ~50kg..
oricum are linie :unibrow:
alex230ro
QUOTE (florin83)
:finger:  :finger:  :finger:  

nu prea mai mananca asa mult ca e masiva (pt o femela) ~50kg..
oricum are linie  :unibrow:

Ce linie ma biggrin.gif nu vrei sa o combini cu corcitura aia a mea laugh.gif sunt curios ce o iesi :unibrow:
florin83
cu corcitura aia sa te combini tu :finger: :finger:
alex230ro
Bai magarule ala e jumate caine de vanatoare tongue.gif oricum daca ma gandesc bine parca la a ta i-a stricat un doberman linia sad.gif
comisaru
marfa siteul, dar nu vreau un caine cu parinti campioni si alte de-astea, pt. ca nu vreau sa platesc si reputatia. Vreau un caine pt. mine nu pt. concursuri .
Stiu cat mananca un lup c-am mai avut pana acu' 3 ani :crybaby:
Felicitari pt. "lupa" ta Florine! Sa-ti traiasca! (Crezi ca daca-i fac rost de filme xxx intra mai devreme-n calduri? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif )
Eu caut pui baiat.(sunt destule fiinte de sex feminin in viata mea)
Gabi_323i
QUOTE (comisaru)

modestule :unibrow: :unibrow: laugh.gif
florin83
comisaru: mersi! smile.gif nu e vb de calduri.. e vb ca n-am eu timp sa fiu dadaca la catei.. :unibrow:
si vezi ca pe forumul ala sunt multi si fara pedigree.. e forum de ciobanesc german..
comisaru
QUOTE (Gabi_323i)
QUOTE (comisaru)

modestule :unibrow: :unibrow: laugh.gif

am luat in calcul si cele 5 pisici de-acasa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
florin83
eu am avut 2.. smile.gif
unul a murit :crybaby: :crybaby:
oricum sa vezi ce naspa e cand vezi ditamai dulaul de 50kg cum fuge de pisica :unibrow:
a invat de frica de cand era mica., ca pisica e batrana
comisaru
Se obisnuieste si cu pisicile daca sta printre ele de cand e pui. Cellalt se-ntelegea bine cu pisicile desi ele nu prea vedeau treaba la fel(le manca mancarea daca nu le dadeam sa manance pe-ascuns)
florin83
da.. se obisnuieste cu cele cu care sta, da pe strada tot alearga dupa ele smile.gif
cu motanul care a murit :crybaby: se intelegea super.. se jucau, dormeau impreuna (nu va ganditi la prostii :finger: )..
cu pisica nu prea se intelege. e mai salbatica si ii da la bot zilnic la catea si ea nu comenteaza... se ciuleste si pleaca cu coada intre picioare biggrin.gif
da_joint
Apropo de caini...nu stie nimeni vre-o catea Doberman???tre sa il dau si pe al meu la Fete... :unibrow:
florin83
am eu un vecin. stiu ca a facut pui prin vara (cateaua, nu vecinu:P)...
da e cam agresiva sad.gif
alex230ro
Lasa-l fara lesa pe strada,al meu asa si-a gasit gagica laugh.gif ca dupa aia am alergat juma de ora dupa el sa-l aduc acasa e alta problema biggrin.gif
da_joint
Florine tre sa vb sa vad cum dau de vecinu ala al; tau....
Alex...nu prea am cum sa il las pe strada...aproape nu mai ies cu el afara...ca e jale....rupe tot...
florin83
QUOTE (alex230ro)
Lasa-l fara lesa pe strada,al meu asa si-a gasit gagica  :lol:  ca dupa aia am alergat juma de ora dupa el sa-l aduc acasa e alta problema  :D

hmm.. deci de asta ai vecinii aia asa dubiosi.. :eek:
florin83
QUOTE (da_joint)
Florine tre sa vb sa vad cum dau de vecinu ala al; tau.....

pai tu pe vecin il vrei sau cateaua? :eek: :eek:

QUOTE (da_joint)
Alex...nu prea am cum sa il las pe strada...aproape nu mai ies cu el afara...ca e jale....rupe tot...

in ce sens "rupe tot" ? :eek: :eek: :eek: musca sau... :unibrow: :unibrow:
mike.omega
Mai bine iti iei motan negru, e mai eficient decat un patruped din asta mare :unibrow:

PS: eu vreau ciobanesc carpatin :ninja:
florin83
da_joint, uite de asta zic.. alex era cu mine si poate sa confirme ca e un exemplar reusit.. biggrin.gif
da_joint
mda...cateaua ma intereseaza ma...nu vecinu'...ai innebunit???si cu cainele nu pot sa mai ies pe strada ca se ia cu toti la bataie...nu pot sa ii mai dau drumul
alex230ro
Rau de tot cainele ala al tau nu :unibrow:
alex230ro
@comisaru 0745761658 Costin Animania se numeste firma sau ce o fii,am nr de la un prieten suna si intreaba de pui ,poate te ajuta ei smile.gif .
comisaru
QUOTE (alex230ro)
@comisaru 0745761658 Costin Animania se numeste firma sau ce o fii,am nr de la un prieten suna si intreaba de pui ,poate te ajuta ei  :)  .

Merci! O sa sun. Azi am mai sunat pt. alte cateva anunturi cu pui de lup frumosi la preturi rezonabile dar... sad.gif nu mai erau valabile :crybaby: .
florin83
de curiozitate, cam la ce bani e unul?
comisaru
am sunat la anunturile unde pretul era sub 1 mil.
ccc
si?
comisaru
Mi-am luat catel! biggrin.gif/
Defapt e o catelusa ciobanesc alsacian:
florin83
l-am vazut si eu duminica!
frumos, sa-ti traiasca biggrin.gif
comisaru
Merci biggrin.gif !
shantzu
frumos caine comisare wink.gif
Gabi_323i
ai schimbat caseta de directie? :paranoid:
316i
Pai iti dai seama ca acuma ca are catel (ce frumos e! :nod: ) va trebui sa-si schimbe caseta ca sa nu puna in pericol viatza catelului. biggrin.gif
comisaru
N-am schimbat-o sad.gif . Lucrez doar in weekend si weekendu' asta sper sa dau jos bordu' si sa termin cu reparatiile la caroserie (daca o sa ma lase catelul).
ccc
Foarte frumos catelush. Cate luni are?
cristic
dragutza catelusha

acum trebe neaparat sa-ti faci masina ca sa duci catelusha la padure biggrin.gif
comisaru
Si totusi, daca nu gasesti amstaff, ciobanescul german ar fi alternativa. Se incadreaza perfect in cerin tele tale, si-n plus, uita-te si tu ce simpatici pot fi:

Recunosc, am postat si pentru a ma da mare c-am catea frumoasa. biggrin.gif
snf (14).gif
florin83
ce frumoasa s-a facut.. lnr (13).gif lnr (13).gif

cat are? 6-7 luni, nu?
comisaru
Merci!
In poza are 7; acum are 9.
florin83
ce ma pricep cool.gif

cand o sa mai trec prin ploiesti poate iau si o iau si eu pe a mea si punem de-un meeting cu ursi si lupi biggrin.gif
comisaru
QUOTE (florin83 @ Nov 30 2006, 01:59 PM) *
ce ma pricep cool.gif

cand o sa mai trec prin ploiesti poate iau si o iau si eu pe a mea si punem de-un meeting cu ursi si lupi biggrin.gif

K!
snf (42).gif snf (30).gif thumbup.gif thumbup1.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.