Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ceasuri bord
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
Dani88br
Salutare tuturor, are cineva din intamplare niste ceasuri de e34 (cred ca se potrivesc si de e32) cu 4 mufe, cu afisaj digital la un pret decent? E vorba de un e34 525i din 1989.
Dani88br
in continuare UP!!! nu am gasit si am nevoie urgent!
Mihai_AMD
vezi ca cele de e32 au pana la 90 rezervorul pe ceas
Dani88br
exact asa sunt si ceasurile mele !! cu rezervor de 90 de litrii dinala vreau sad.gif(, va rog frumos care are il cumpar!!!
Dani88br
am gasit la cineva de pe forum cu 80 de lei cu geamul putin crapat, iar restul ati venit cu 150-200 ron niste ceasuri.
Ptr cei care mai fac oferte sa stiti ca ofer maxim 100 ron pe niste ceasuri de ~20 ani
Dani88br
am cumparat cu 80 de lei ceasuri super bune, functioneaza tot pe ele.
Se poate inchide!
MeHigh
chiar tu ai vandut niste ceasuri de bord mai demult, unele de diesel si benzina:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...st&p=105806

Dani88br
cele de benzina le mai am cu rotite,in fine ceream 100 negociabil, plecau de la mine si in 70ron nu era prob, am cerut mai mult pe cele de diesel deoarece tot romanu are tendinta sa dea jos benzinarul si sa puna diesel pe masina, si atunci deunde atatea ceasuri de diesel? din motivul asta sunt mai scumpe, in fine eu am gasit niste ceasuri super la 80 ron, sunt foarte multumit de ele, si da cele de benzina care le aveam eu am specificat erau cu 2 mufe, ce vroiam eu trebuie sa fie cu 4 si asa am si gasit biggrin.gif
TOPIC CLOSED!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.