Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar ulei si saxofon pentru urs
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
MeHigh
Cumpar ulei pentru cutia de viteze (cod 81-22-9-407-305) si un saxofon pentru 324TD (teava care pleaca din turbina pana sub scaunul pasagerului).
0756 033 812. multumesc.
TiL
Cred ca merge cu atf cutia aia.

PS Nu te lasi de tractoare...biggrin.gif
MeHigh
si ceva date despre uleiul BMW cu part numberul 81 22 9 407 305 (denumirea - Mobil SHC 630) :
EN -
4.0 Transmission oil for transmissions with green label
Kod: Zaznacz wszystko
Note:
The green label with the words "Special Oil!" is located next to the oil filler plug.
Tradename BMW part number Container size
Manual transmission oil 81 22 9 407 305 20-litre canister

Note:
To reduce the physical effort required to change gear at low ambient temperatures, the following oils can be used in the transmission during the winter:
- Single-grade, heavy-duty, mineral-based engine oils, SAE40, SAE30, SAE20
- In countries with particularly low ambient temperatures, ATF oils (please refer to Enclosure 3.0) may also be used. This has the disadvantage that the transmission tends to rattle or knock while in neutral at higher temperatures.
Attention!
These transmissions must never be filled with synthetic engine oils or multigrade engine oils, since these oils contain coefficient of friction reducing agents which can adversely affect operation of the synchromesh
mechanism.
- deci varianta cu ATF pica -

Acum cand am saxofonul cam ars la imbinarea de jos cu prima toba, merg pe strada sub deviza: "Eu cand vreau sa fluier, fluier din acceleratie" - se aude turbo destul de tare, si caraie pe la imbinarea aia de jos. e frumos, dar ma deranjeaza ca se aude si rontaiala pe langa fluierat.'

TiL, tu n-ai un sexofon din asta de TD? poate ii pot suda capu' la teava care e stricat la mine.
TiL
ATF n-ar trebui sa provoace zgomot daca ai volanta elastica.

Saxofonul de pe td-ul meu a ajuns la tine, odata cu motorul. Restul esapamentului ramasese la Interceptor.
MeHigh
more info:
Oil for manual gearbox sae 80
Unit of quantity: Piece
Weight: 17.800 kg / 39.242 lb
Price: €255.60/ $345.09
Part number: 81 22 9 407 305
Supplement
20L
Mobil SHC 630 manual gearbox oil (BM). Fully synthetic manual gearbox oil designed to reduce gearbox Noise in BMW 525e, 525td, 528e US, 528i Japan, 325e US, M 635CSi.

conform codului piesei, saxofonul nu merge de pe e28 pe e30, iar cel de la tine a ajuns pe la bytzu - am vb deja cu el, sa vedem daca il mai are. cu uleiul, vreo idee? la MHS costa 96 RON/litru si il livreaza in max. 5 zile. Alte solutii?
TiL
Ai volanta elastica?
MeHigh
nu stiu. dupa REALOEM am cutie de viteza de 324TD autentica, si toate 324TD au volante elastice - tot acolo zice. Cred ca e elastica.
TiL
Atunci n-ar trebui sa-ti faci griji pentru huruieli.
Cand am luat cutie de pe E34, cu ATF in ea, nu huruia... pana am pus-o pe motorul meu obosit cu volanta rigida.
MeHigh
pentru ulei am dat mail catre distribuitorii autorizati Mobil in Romania, sa vedem daca ei sau clientii lor comercializeaza si in cantitati mai mici de 20litri acest ulei. Poate ajuta pe viitor topicul meu legat de uleiul din cutia de viteze cu eticheta verde.
MeHigh
cu uleiul am rezolvat-o, in continuare incerc sa gasesc si sexofon.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.