Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND E36 320i coupe
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
ionusunt
inmatriculat ,intrat in tara in noiembrie 09,primul propietar roman,stare tehnica foarte buna,nu bate nimic ,estetic are nevoie de unu 2 retusuri ;interior normal (nu sport )din piele , trapa , airbag ,jante originale de 15 ,culoare boston grun metallic

3500 euro negociabil
ciortea_tudor
QUOTE (ionusunt @ Apr 12 2010, 10:30 AM) *
inmatriculat ,intrat in tara in noiembrie 09,primul propietar roman,stare tehnica foarte buna,nu bate nimic ,estetic are nevoie de unu 2 retusuri ;interior normal (nu sport )din piele , trapa , airbag ,jante originale de 15 ,culoare boston grun metallic

3500 euro negociabil

cutie, km, poze ? smile.gif dotari ... poze?
io'sŪ
cu masina asta l-am vazut eu ieri pe @batz?
ionusunt
QUOTE (io'sŪ @ Apr 12 2010, 08:13 PM) *
cu masina asta l-am vazut eu ieri pe @batz?

da

am doar o poza...interiorul e din piele dar cu scaune normale nu sport. ar necesita putina atentie pielea,e putin crapata .cutie este ok.290 000 km (cu carte de service pana la 270 000)
ca dotari avem trapa electrica.....geamuri electrice...de piele am spus,si cam atat.nu are a/c .are obc mic
ionusunt
sus cu dracovenia ! laugh.gif
ionusunt
pretul scade
3200 foarte negociabil.
ionusunt
urgent! pisica buna cu acte in regula abia intrata in tara(acte doveditoare) care merge foarte bine! 3000 neg !
ionusunt
urgent! pisica buna cu acte in regula abia intrata in tara(acte care dovedesc asta) care merge foarte bine! 3000 neg !
PS : NU ARE RUGINA in locurile in care apar probleme!
ionusunt
SOLD!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.