Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce fac serpisorii?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
CAT
am avut de astia. credeam ca sunt standard pe orice 325 e30. vad pe aici ca nu e asa. care e diferenta intre de astia si galeriile originale?

later edit - ta f*ck l-am pus gresit pe topicu asta! eram pe la vanzari si nu mi-am dat seama. rog admin sa il mute biggrin.gif
alex230ro
Mai gasesti raspunsuri si aici http://www.bimmer.ro/forum/viewtopic.php?t=404 smile.gif
Dupa ce am pus serpii pe masina s-a simtit o crestere de putere in ture pe la 5000 ture asa in rest masina merge la fel ce nu stiu este daca mai trebuie sa refac unele reglaje avans,sau benzina sau alte tampenii
CAT
](*,) de ce am vandut eu oare masina aia... ce face lacomia din om... :crybaby:

intr-adevar, turatia la relanti era sub 700 rpm si se auzea ca un harley. stia tot cartierul cand veneam seara acasa...

cum sa fac oare sa o gasesc? am vandut-0 pt ca mi-a dat unu 2000$ mai mult decat am dat eu pe ea...
George77
Mare greseala ai facut
George77
Jafar si la o masina ,nu sport ca si aia poate fi de strada,la o masina de curse au influenta serpisorii?si de ce la ai au si la una de strada nu ?,bine vb te tot lantul de tobe nu doar de serpisori,serpii simpli nu stiu cat ajuta la cresterea performantelor unui motor dar credc anesemnificativ faca ca tot lantul de tobe sa fie schimbat.La ralanti daca ai avea doar serpii si restul lantului neschimbat nu ar exista nici o diferenta dar daca mai schimbi si lantul automat vibratiile se pot mari un pic de la modificarea frecventei de sunet c ucare ies gasele ce pot forma unde de joasa frecventa ce induc vibratii masini.Parerea mea ca un lat de tobe cu serpisori sunt bineveniti pe o masina ,nu este parere de inginer auto dar nici mult nu a mai fost sa fie asa,pacat ca nu am reziztat in paralel cu serviciul.
Iulika0069
Aaaa, ce naspa! Serpii maresc zgomotu?? sad.gif
De fapt e normal, orice inseamna evacuare mai rapida/directa, inseamna mai putin timp petrecut de gaz in evacuare.. smile.gif

Pai nu imi mai iau serpi, io nu stiu cum sa fac s-o potolesc cu urletele, dar vad ca imi pun Borla, serpi si alte dracovenii..
SUPERBEC
318is e36 si toate m3-urile au serpisori ...la m5 nu m-am uitat dar probabil ca au .

exista mai exista un avantaj inafara de cresterea de putere care nu este spectaculoasa, se pot inveli in banda de azbest mult mai usor si eficient decat galeria de evacuare rezultand o scadere a temperaturii sub capota, dar asta e mai important la masinile turbo
CAT
pai aia de pe e30 erau "bandajati" cu un fel de tesatura (azbest?)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.