Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gentile kappa de la OMV
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
TiL
Am adunat puncte pentru cateva cupoane la promotia Kappa-OMV.
Cum vine ziua de salariu, ma intreb daca totusi merita sa dau banii pe gentile alea. Preturile nu sunt tocmai mici, chiar si cu "reducerea de 58-69%".

Trolerele sunt tentante, dar nu stiu cat de practice, mi se par mici-medii ca dimensiuni.
Geanta de voiaj cu rotile, interesanta, dar destul de scumpa si mare.
Rucsacul de dama, trusa de voiaj, interesante.

Astea mi se par cele mai tentante, nu stiu daca si ce o sa iau in final.

So, ce stiti, merita? Ca pretul "real" afisat oricum nu l-as plati vre-odata.
io'sŪ
am un prieten care si-a luat cateva bucati, de la geanta de laptop pana la troler, am inteles ca e multumit, a vrut sa-mi dea si mie niste puncte sa-mi iau un rucsacel, trebuia sa mai dau diferenta ~100ron, m-am c@c@t pe el, la banii aia gaseam si alta firma cu o culoare mai sport asa... fara sa depind de punctele lor
din ce am vazut, sunt destul de trainic confectionate si materialul e destul de bun, eu nu prea ma impac cu culoarea aia (maro)
alex230ro
sunt ok,nu stiu daca merita banii dar oricum am luat trolere,din prima fermoarul a facut figuri la unul,le-am pus la treaba si s-au zgariat deja(na cum e cu bagajele in avion le arunca aia de zor)
edit:si da sunt mici trolerele
CRM112
la agip e de 10X mai misto promotia iar trollerul este cu diferenta de 100siceva ron. Sunt genti "good year" si materialul pare mai rezistent. Plus ca la 10 l de diesel aditivat ( tongue.gif ) se dau 2pct.

l.e. ma refer ca-i mai misto in ideea de diferenta ca$h mai mica. designul depinde de gusturi. mai mult ma incanta pe mine alea kappa. eu vreau o geanta de laptop.
TiL
crm, nu stiu de promotia Agip sad.gif trebuie sa alimentez doar omv-petrom. Dar putem sa vorbim aici si despre alte promotii.

io`s, rucsacul e 50 lei, geanta laptop e 100lei.

Geanta laptop imi place si mie dar trebuie sa va ganditi la doua lucruri,
- daca aveti laptop mare, de 17", am inteles ca nu ar incapea
- geanta e mai eleganta decat un rucsc, dar prefer rucsacul pt laptop, pentru ca e mai usor de carat.

Bine zis Alex, ma uit ca banalul meu troler din carrefour e super ok si ca dimensiuni, si ca pret... si nu vad urme dupa 3 calatorii cu avionul. Doar ca rotile au prins joc. Asta la 150 lei bucata...
CRM112
pt. cine e interesat, am scanat repede talonul. Preturile mi se par decente iar combustubil de la agip alimentez de cand am permis (am o statie in zona casei) si n-am patit nimic. Stiu ca sunt unii care se feresc.
bartro
QUOTE (CRM112 @ Mar 30 2010, 11:20 AM) *
pt. cine e interesat, am scanat repede talonul. Preturile mi se par decente iar combustubil de la agip alimentez de cand am permis (am o statie in zona casei) si n-am patit nimic. Stiu ca sunt unii care se feresc.

Cu criza aia ar trebui sa da gentile marca BadYear.
Sportivu
@ Til...Bucur Obor tati laugh.gif
TiL
biggrin.gif

faza-i ca nu-mi trebuie de fapt cam nimic din promotia lor. Vreau sa iau ceva doar daca se merita, sa le am pe viitor.

Trolerele sunt interesante dar cam mici. Pretul redus e ok pentru calitatea lor.
sergiu67
eu am luat 2 jenti de la omv si chiar is multumit de ele.... rolleyes.gif
TiL
de care?
io'sŪ
CITAT(sergiu67 @ Mar 31 2010, 02:06 PM) *
eu am luat 2 jenti de la omv si chiar is multumit de ele.... rolleyes.gif

inseamna ca la masina ai genti laugh.gif

wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.