Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme relanti la cald
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
am probleme la relanti la cald mai demult,insa deoarece merg mai mult in afara cu masina la drum intins si racirea e mai ok,nu am dat asa importanta..insa de ceva vreme ,schimbandu-mi locul de munca ma plimb mult prin oras cu masina,sidupa 10-15km cand s-a incalzit,cand o scot pe liber la vreo trecere de pietoni sa zicem,da sa moara,chiar moare motorul,si cand nu moare,oscileaza 2-3 secunde apoi se stabilizeaza normal la 7-800rpm...nu am nici pe cineva din oras ca sa pun de la acelasi motor un regulator de relanti de proba sau debitmetru sau mai stiu eu ce...
motor in cauza este m20b20 motronic 1.3
bartro
Ai incercat sa curati motoras relanti? Amestec benzina /aer la relanti e ok?
Mihai_AMD
CITAT(bartro @ Feb 17 2010, 01:07 PM) *
Ai incercat sa curati motoras relanti? Amestec benzina /aer la relanti e ok?

da,motoras relanti l-am curatat recent prin decembrie,ca fiind ger avea ulei in el si era avscos si ii ingreuna mersul.
amestec benzina/aer la relanti cum verific?..o cauza poate fi lipsa sondei lambda?
shapte
daca pana acum nu ti-a facut si acum iti face verifica furtunele sa nu traga aer fals p undeva. asa imi facea si mie. la rece nu oscila iar cand se incalzea incepea sa oscileze(problema era regulatoru de relanti si furtunele) dar din cate stiu la motronic nu mai e regulator de relanti.......am pus pe undeva un link cu un manual pt injectii si avea si e34 inclus(la seria 3 urs il gasesti)

L.E. uite si link-ul http://pcporadna.yw.sk/down/e30manualhaynescomplete.pdf
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.