Help - Search - Members - Calendar
Full Version: roti de iarna de imprumut
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
butcky
Va rog, va implor...
Maine la 3-4 dimineata plec la Tulcea cu ursu diesel si am slikuri!!! Cine ma ajuta cu 2 sau 4 (nu mai conteaza) roti de iarna! Ma intorc cel tarziu la ora 13:00 in aceeasi zi! Am o datorie fata de cineva si nu pot sa refuz! M-am speriat cand m-am uitat pe geam! :eek: Plizzzzzzzzzzzzzzzzz!
Zom
scrie si tu dimensiunea de care ai nevoie... offff !!!! tongue.gif
butcky
orice dimensiune dar sa fie in 4 prezoane! :nod: Calul de dar nu se cauta la dinti... biggrin.gif
butcky
hai maaaaaaaaaaa
nu ma poate ajuta nimeni?
:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
butcky
bine...
ma mai rugati voi ceva... :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
316i
N-avem ma, n-avem. :finger:
florin83
lool.. acum o sa vina toti.. "ah.. tocmai acum am vazut topicul.." laugh.gif laugh.gif
crazydriver
eu am vazut topicul de cand la postat, dar si daca avem sa-i dau, daca reusea sa ajunga pana la mine sa le ia, putea sa mai mearga si pana la tulcea pe cele de vara ca la noi e soare si frumos.Sorry
butcky
mi-am luat lanturi... :finger:
cristic
felicitari esti al II-lea om cu lanturi de pe forum, dar eu trebe sa le repar :crybaby: (s-au rupt cateva zale biggrin.gif )
crazydriver
jaffar de la Fetesti in coace poti sa mergi in slip, in tot judetul nu e fir de zapada la noi doar a burnitat putin alaltaieri si dupa a iesit soarele.
butcky
QUOTE (jaffar)
QUOTE (butcky)
mi-am luat lanturi... :finger:

pe ce drum ai fost la tulcea ? e zapada mai incolo de bucuresti ?

am amanat plecarea pt vineri! :nod:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.