Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar piese E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
bartro
Incepam cu cautari de piese pentru un e12 528 din 76 smile.gif

Caut vas de expansiune ca in poza:
cu tot cu dop, suport (daca exista) si furtun cucare e legat de radiator.

Caut sa cumpar si nari in stare foarte buna, si amortizoare fata daca sunt bune.
lucian
pe ebay.co.uk am vazut un bidon de vanzare.
elvislorin
e un e12 pe forum de vanzare...ai putea sa il iei pt piese...pe mine m-ar interesa interiorul de la el....tu ai putea lua restul
biggrin.gif
bartro
QUOTE (elvislorin @ Feb 10 2010, 03:18 PM) *
e un e12 pe forum de vanzare...ai putea sa il iei pt piese...pe mine m-ar interesa interiorul de la el....tu ai putea lua restul
biggrin.gif

Nu stiu daca vas la M20 e la fel unsure.gif
lucian
nu e la fel. e pe parte cealalta montat. e ca la urs
eugene12
Salut .Ti am mai spus eu de e 12 le albastru din berceni identic cu al tau,capoata si stopuri mici,Vezi poate il iei de piese ca arata f bine si sta...sta de multi ani.
bartro
QUOTE (eugene12 @ Feb 13 2010, 08:09 AM) *
Salut .Ti am mai spus eu de e 12 le albastru din berceni identic cu al tau,capoata si stopuri mici,Vezi poate il iei de piese ca arata f bine si sta...sta de multi ani.

Ai zis, dar nu stiu unde si nu am nr de tel proprietarului etc. Daca sti mai multe, te rog un PM..
bartro
QUOTE (bartro @ Feb 13 2010, 11:31 AM) *
Ai zis, dar nu stiu unde si nu am nr de tel proprietarului etc. Daca sti mai multe, te rog un PM..

Se adauga la lista o bobina de E12. Al meu are de Dacie.
bartro
QUOTE (bartro @ Feb 14 2010, 07:40 PM) *
Se adauga la lista o bobina de E12. Al meu are de Dacie.

Bobina tot nu am. O maciulie de schimbator are cineva?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.