Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar fusta fata pt e12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
lord halo
Cumpar fusta fata pt bmw e12 - cea care vine sub bara de metal . Sau macar daca poate face cineva replica ! Sau bara de e28 ca in poza .
Adrian Juganaru tel 0740301300
05aBi
Aia care o ai acum pe masina e Hartge sau Motorsport de e21 ?
lord halo
Sincer habar nu am dar nu da bine deloc unsure.gif
lord halo
nu are nimeni? nu poate face nimeni ? unsure.gif
lucian
a ta ce are? de ce n-o dai jos si o faci calumea, indreptat, grund...?
05aBi
Cred ca se refera la spoiler de plastic ...
eugene12
Am un spoiler zender cum a avut mihai(db85amd).Poze nu am dar e identic.Trebuie vopsit
Mihai_AMD
cred ca e interesat adrian(lord_halo) de zender eugene...insa o sa-i trebuiasca si fusta de tabla de e28,ca nu s epupa buza aia zender cu fusta de e12,,,am incercat si eu,,,
pt lord_halo,ai mai jos poza cu buza zender care are si eugen,era ok,insa masina mea avea atunci suspensii moi si la primele frane am spart-o
lord halo
QUOTE (db85amd @ Feb 9 2010, 11:33 PM) *
cred ca e interesat adrian(lord_halo) de zender eugene...insa o sa-i trebuiasca si fusta de tabla de e28,ca nu s epupa buza aia zender cu fusta de e12,,,am incercat si eu,,,
pt lord_halo,ai mai jos poza cu buza zender care are si eugen,era ok,insa masina mea avea atunci suspensii moi si la primele frane am spart-o

In ce bani este buza aceea?

QUOTE (05aBi @ Feb 9 2010, 09:43 PM) *
Cred ca se refera la spoiler de plastic ...

Dap la partea de plastic de sub bara de metal ma refer ! cool.gif
eugene12
QUOTE (lord halo @ Feb 10 2010, 10:46 AM) *
In ce bani este buza aceea?

Dap la partea de plastic de sub bara de metal ma refer ! cool.gif

AI PM!
eugene12
uite si poze...am si rosu imperial:D
monteria
lord halo, daca e de plastic si nu e crapat nicaieri sunt interesat eu de fusta aia de e21.Desi am BBS parca imi place mai mult aia
05aBi
Parca te asteapta fusta aia monteria, mai e si gata vopsita. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.