Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare: 3.0si
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
bartro
Am gasit de vanzare un 3.0si. Se afle in TM. Eu am optat pentru un E12, asa ca dau aici datele, poate cineva de aici o considera interesant (chiar sper). Am doar un Email (la care raspunde vanzator) si niste poze:

binder@upcnet.ro
TiL
interesant... injectia e cumva LJetronic?
Are si aer conditionat?

E de lucru, dar e foarte interesanta masina.
05aBi
Si eu care credeam ca le-a arestat Interceptor pe toate. laugh.gif
bartro
Da, e L-jet. AC nu e complet (transpant nefinalizat).
nmg
Da, e chiar interesanta masina.
tomado e28 owner
Trebuie sa fie aproape de mine, daca e in TM. Mijto tongue.gif
iorgos
Oricum la ce pret are masina, o sa moara inainte de termen. Pacat.
lucian
QUOTE (iorgos @ Feb 6 2010, 10:56 AM) *
Oricum la ce pret are masina, o sa moara inainte de termen. Pacat.

ai vb. cu proprietaru'?
cat cere? de curiozitate...nu ma intereseaza masina, oricum.
5000?
iorgos
QUOTE (lucian @ Feb 6 2010, 01:13 PM) *
ai vb. cu proprietaru'?
cat cere? de curiozitate...nu ma intereseaza masina, oricum.
5000?

Nu cere chiar atita Lucian. Omul cere 3500, dar sincer masina nu face bani ceruti.
bartro
QUOTE (iorgos @ Feb 6 2010, 03:14 PM) *
Nu cere chiar atita Lucian. Omul cere 3500, dar sincer masina nu face bani ceruti.

Eu vorbisam despre 2000Euro cu el.
iorgos
QUOTE (bartro @ Feb 6 2010, 08:17 PM) *
Eu vorbisam despre 2000Euro cu el.

Dupa negocieri sau de la inceput?
bartro
QUOTE (iorgos @ Feb 7 2010, 09:16 AM) *
Dupa negocieri sau de la inceput?

Negociat de alcineva, care apoi mie m-a dat adresa de mail. Eu am intrebat daca pretul e 2000 si vanzator a confirmat. 2000 de Euro e un pret pentru care merita investigat mai departe masina. Daca nu eram in perioada de marire de familia, mergeam in TM.
tomado e28 owner
Daca vine careva in partea asta a tarii in misiune de investigare, sa anunte smile.gif
MAD520
Contribui si eu cu niste poze pe care le am mai demult. Ma tot intrebam ce-o fi cu masina asta. Nu stiam nici a cui este si nici daca este de vanzare. Acum m-am lamurit. Sper sa o ia cineva si sa o readuca la "viata". Merita!
ionusunt
dar vad ca e destul de intreaga.pe unde e masina ?
bartro
QUOTE (ionusunt @ Feb 27 2010, 08:30 AM) *
dar vad ca e destul de intreaga.pe unde e masina ?

Timisoara parca.
TiL
Tocmai m-am intors de la Timisoara... cu trenul si cu banii in buzunar sad.gif
Masina merita luata de cineva dispus sa munceasca la ea si sa investeasca. Speram sa am o surpriza foarte placuta cand o vad... dar a fost cum ma asteptam, poate nitel mai rau.

Cand am intrat pe poarta si-am vazut-o a fost love at first sight, din nou smile.gif Dar am mai imbatranit si sunt mai critic acum. Dupa ce am facut cativa pasi au inceput sa se vada detaliile, capota umflata ici-colo, se vede ca a fost si chituita.

Interiorul muci, toate mochetele trebuiesc aruncate. Scaunele si bancheta in stare incomparabil mai buna. Bordul varza, rupt, crapat (vazusem si in poza lucrul asta, cu zoom)
Plafonul nitel cazut/murdar, probabil de la apa intrata pe la trapa. DA, are trapa! Si carlig de remorca!
Cam tot ce-i cauciuc pe masina trebuie schimbat:
- chedere usi, chedere caroserie, chedere pe care culiseaza geamurile, chedere parbriz si luneta.
- furtune apa, instalatia nu e sub presiune acum, lipseste busonul. Daca o pun sub presiune cred ca cedeaza pe rand furtunele, se vedeau imbatranite.
- pierde ulei probabil pe la simering spre cutie.

Ma doare ca omul chiar crede ca masina e extraordinara, la telefon mi-a spus, dupa o mica pauza: chederele sunt... noi. Samd.

Chederele mucificate au facut sa intre apa in masina, omul nici nu stia probabil. In bortbagaj, balta si miros de mucegai.

Apoi am studiat cu atentie caroseria.. totusi nu-i rea, fata de ce am vazut la alte E3-uri pe net. Si are forma aia imbietoare wub.gif
Burta, interiorul aripilor etc - antifonate cu 2cm de noroi intarit sad.gif Strada pe care sta a fost asfaltata imediat dupa ce a tras masina pe dreapta, in primavara.

A urmat a doua lovitura: crema alba in ulei (cica ulei schimbat joi). Abur ca la balamuc pe esapament. Sus, tachetul care se vede prin capacul de ulei merge pe uscat. Tachetii bat in draci din cauza asta. Poate se repara usor, dar spune multe despre halul in care a fost ingrijita masina, alaturi de interiorul muci, chederele de parbriz luneta, despre care omul insista totusi ca sunt bune, cand eu vedeam clar rupturile.

Vasc sudat.

Toate astea adunate la ce mai observasem eu prin poze m-au descurajat. Nu am timp si bani sa ma inham la asa ceva. I-am facut o propunere de pret nesimtit de mic, dar ok pentru mine (si ok avand in vedere ca e un cazan functional si atat, pana la a fi din nou 3.0 SI are multe lipsuri scumpe), a zis nu, asa ca am luat trenul. Ar merita sa o iau doar daca as renunta la E28. Dar nu vreau sa renunt nici la ala.

Masina are si parti bune. Pe ansamblu merita, numai ca trebuie reconditionata ca sa merite impozitul platit. Nici o sansa la retromobil, trebuiesc bagati mii de eur ca sa fie ok pentru ei.

PS: foarte frumos oras, Timisoara.
Mihai_AMD
misto masina....din poze...
dar dupa ce ai zis tu lucian....care ai vazut-o live....nu merita.cel putin nu 2000e
nu ca m-as fi asteptat ca un e3 din anii aia sa fie ok,sa ii bag benzina si sa plec cu ea,,,dar nici atatea cate ai enumerat acolo...era tentanta.

si stiu si eu cum e cu oameni d-astia,tu sa ii arati ca piesa x e rupta/sparta si el insista ca e ok
iorgos si fistaccio stiti cum zicea omu alartaieri seara,cand ursu ala tragea dreapta grav de tot ziceai ca nu are un arc pe dreapta,si omu insista ca e guma un pic mai mica pe partea aia....

naspa,in conditiile astea,pret mare si proprietar incapatanat,nu o sa o ia prea curand vreun pasionat ca sa ii readuca zambetul pe masca...
io'sŪ
TIL: ai vrut sa ne faci o surpriza? tongue.gif

bartro
QUOTE (db85amd @ Oct 30 2010, 09:29 AM) *
.cel putin nu 2000e

Pretul cerut e scazut la jumatate. Bani astia face, dar e mult de lucru.
alex230ro
@Til orienteaza-te catre altceva erau alea 2 2002 parca pe aici de vanzare smile.gif
TiL
QUOTE (io'sŪ @ Oct 30 2010, 10:17 AM) *
TIL: ai vrut sa ne faci o surpriza? tongue.gif
Da wub.gif Nu mi-a iesit figura sad.gif
QUOTE (bartro @ Oct 30 2010, 01:35 PM) *
Pretul cerut e scazut la jumatate. Bani astia face, dar e mult de lucru.
Yep.

Am incercat sa-l cred cand mi-a spus ca o sa am o surpriza placuta cand o vad, dar n-a fost asa. Mi-a confirmat ca nu prea are treaba cu masinile. Sau minte, naiba stie. Si m-am jurat mai demult ca nu mai iau masina de la oameni nepriceputi.

Parea bine intentionat, zicea ca a schimbat uleiul (a pus 20W50, cum i-am spus eu ca as schimba imediat dupa ce o cumpar, DAR a pus ulei Agip), bujiile (n-am verificat, dar parea ok aprinderea. Da-o-ncolo de treaba are service, are magazin si nimeni nu stie sa-i spuna: vezi bre ca-ti bat tachetii, ia uite, merg pe uscat.
Instalatia de spalat parbriz lipsea, i-am zis initial la telefon, a zis nu dom'le ca-i acolo, zis: in poze nu-i. Apoi a, ca o fi aruncata undeva prin masina. Intr-adevar, dimineata, sub ochii mei a venit cu vasul si pompita, le-a infipt la locul lor. N-am verificat daca are cablurile trase. Mai trebuie furtunas si stropitoare.

Daca nu-mi facea asteptari false despre masina, poate o luam, dar am fost dezamagit la fata locului si consider ca am facut bine ca nu i-am dat banii ceruti.
Si totusi, pacat de masina sad.gif
TiL
Alex, ma pasioneaza mai degraba masinile mari, 6 cilindri etc. Cu 2002 nu prea am avut tangente, mai degraba m-as arunca la E21.

E3 era ceva aparte. Plus ca standardele mele de ceva vreme erau asa: sa aiba trapa, carlig si MOTOR. Asta le avea pe toate. In plus de vreo doua saptamani ma frapeaza numarul d einmatriculare al unei masini care parcheaza langa toyota: HPX. Stiti voi cine mai are numarul asta biggrin.gif
alex230ro
e semn clar,vorbeste si cu HPX poate se desparte de ea,eu am pus ochii pe cealanta bijuterie dar nici nu am tupeu sa intreb daca o da,ce de injuraturi mi-as lua... laugh.gif
TiL
Nu vreau HPX-ul. Nu mi-l permit Oricum nu e de vanzare tongue.gif
Dani88br
500E face masina aia in stare care e acum, pareea mea, multe piese is praf in special ornamente si multe elemente de interior care nu se gasesc pe toate drumurile, asa ca o sa ajungi sa comanzi pe original si cu caruta de bani investiti numai in plastice chedere ornamente etc, aa si sa nu uitam de impozit, sa dai 2000E pe o masina care iti aduce pe cap atata impozit, e cam nasol!
TiL
Pai, daca nu a aruncat-o, cred ca o da cu 500.
Ultimul pret la care am convenit a fost 600E. Problema a fost ca eu i-am oferit banii astia cand eram in Timisoara, iar el a refuzat, apoi mi-a zis ok abia cand am ajuns in Bucuresti.

So, cine e dispus sa investeasca pasiune si bani, merita.
Eu mi-m stabilit alte prioritati deocamdata, sper sa ma tin de ele.
Dani88br
corect! nu intotdeauna trebuie sa punem fiarele pe locul 1 ci pe noi smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.