Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand suspensie sport pt E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Rotti
Provin de pe un M535 E28, nu sunt foarte rigide, coboara masina 40mm, pe fata sunt inversate (tija groasa).

pret 250e, in banii astia sunt incluse si flansele + toata articulatia fata de M535 cu tot cu frane.

tel 0765952181
Rotti
200e
Rotti
up
Rotti
up
Rotti
500 lei tot ce am scris in primul post
elvislorin
zi-mi te rog ce cuprinde articulatia si cum e faza cu inversatul
robert_e21
QUOTE (elvislorin @ Mar 26 2010, 06:11 PM) *
zi-mi te rog ce cuprinde articulatia si cum e faza cu inversatul

articulatia cuprinde tot ce e pe fata adica punte bascule jambe frane bare stabilizatoare si pentru tija cauta pe net bilstein B12
elvislorin
multzam maestre dar asteptam de la rotti o lamurire...o mai fi ceva in plus sau in minus, stare etc...am si eu o vaga idee despre ce cuprinde o articulatie...doar vand piese auto
Rotti
eu l-am rugat pe robert sa posteza pt ca nu imi merge netul. Iti dau tot ce e pe fata, sunt inca pe masina dar nu stiu exact in ce stare sunt. stiu doar ca suspensia e ok. pretul e pt suspensie, restul sunt bonus

mai adaug 4 usi, capote de portbagaj si motor, trapa si alte maruntisuri pe care le gasesti pe masina si iti folosesc.
elvislorin
pricepit...multzumax...
Rotti
100e tot ce am scris
elvislorin
mai e valabil?
tomado e28 owner
Parca au ajuns la evildeath si sunt iar de vanzare, insa nu sunt sigur...
elvislorin
la superpreis daca le are el la vanzare
evildeath
QUOTE (tomado e28 owner @ Mar 22 2011, 06:29 PM) *
Parca au ajuns la evildeath si sunt iar de vanzare, insa nu sunt sigur...

nu au ajuns la mine. eu am doar 2 de fata refacut la sir codescu
tomado e28 owner
Scuze atunci.
Rotti
inca le mai am, 100e patru arcuri si patru amortizoare
elvislorin
in ce stare sunt amortizoarele si arcurile...si lamureste-ma cum e cu tija aia groasa...le pot monta pe 2.8 cu suspensie normala fara sa fac modificari?
Rotti
sunt in stare buna toate, merg montate fara modificari pe orice e28 in afara de 518.
uite cum arata amortizoarele inversate, sus la flansa se ingusteaza si e fix ca un amortizor normal. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...076&bih=470
elvislorin
te rog sa mi le trimiti ca sa ajunga la mine miercuri sau vineri-sambata (in celelalte zile am plati de facut) si sa imi spui ce cod sunt pe telescoape (sa vad cam cat o sa ma coste cand o sa pice...ca doar nu sunt lifetime)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.