Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Demontare cilindru ambreiaj
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Rotti
imi pierde lichid pe la cilindru de la pedala si trebuie sa il demontez sa-i schimb garnitura sad.gif
cine imi explica si mie cum drq iese ala de acolo? nu am loc cu cheia sa desfac cele 2 piulitze nici daca dau pompa de servo jos sad.gif
uwe
nu stiu cum e la tine dar la e30 se desface cu tubulara si un prelungitor mare si unul mic
presupun ca e la fel si la tine smile.gif
uwe
total gresit
trebui cu aerisitorul in jos
deoarece gaura unde intra cuiul de aerisire corespunde cu partea de sus din cilindru :unibrow:
Gabi_323i
eu cred ca suteti beti, omu vb de pompa de ambreiaj smile.gif
uwe
mda,
ne-am grabit amundoi... biggrin.gif
Rotti
biggrin.gif
am specificat ca e vb de cilindrul de la pedala, nu de cilindrul receptor smile.gif ala se desface in 2 minute cu inelara la e21, nu stiu cum e la urs. ma miram eu despre ce aerisitor vorbiti voi smile.gif merci oricum pt raspunsuri.

deci ma poate ajuta cineva cu problema asta? ca n-am ambreiaj sad.gif(

Gabi tu ai dat vreodata jos pompa aia?
COObra
am dat-o eu
dai jos pompa de servo si poti. dar cred ca iti trebuie inelara din aia in forma de U.
Gabi_323i
nu e mai usor sa schimbi garniturile prin masina?
eu nu am dat-o jos dar am puso impreuna cu tot pedalierul si pedalele cand am facut conversia de la manuala la automata smile.gif pardon invers biggrin.gif
si la mine se umezeste un pic protectia de pe pompa de ambreiaj
COObra
nu e mai usor sa schimbi garniturile prin masina?

nu prea ca mai trebuie sa cureti si pistonul pe interior si umpli si masina de lichid si e si pozitia destul de nasoala. depinde cat de masochist esti.
Rotti
merci pt raspunsuri...
C00bra, masochist sunt la nevoie...smile.gif o sa incerc sa o desfac cum ati zis astazi daca e frumos afara.
btw, de ce garnitura am nevoie? smile.gif mie imi scoate lchidul afara din pompa atunci cand dau drumul pedalei dupa ce o apas, adica atunci cand revine pistonasul la pozitia initiala...
COObra
dupa cum vezi vremea e perfecta pt ce ai tu de facut (ca ai zis ca la nevoie esti si masochist :unibrow: )
garniturile iti vin in kit de reparatie asa ca oricum le schimbi pe toate....adica una care este.
Rotti
n-am avut timp sa ma duc la masina astazi, ca o desfaceam biggrin.gif
sper sa cumpar maine garniturile si daca nu ninge ma pun pe treaba.

btw, C00bra, ce intelegi prin inelara in forma de "U" ? :retard: cronelata sau cum? poate in forma de "S"...
COObra
adica in loc sa fie dreapta cheia de la un cap la altul, e stramba.
daca gasesc catalogul de la draper fac o poza si iti arat
se gasesc in targ la 150.000 lei vechi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.