Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Cauciucuri 17 " / 20 " - de vara
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
walde
4 x 235 / 40 / 17 - fulda carat in stare buna - 350 lei neg

4 x 275 / 40 / 20 - bridgestone in stare foarte buna - 1200 lei toate 4

tel : 0722 775 238

cu poze o sa revin curand, se pot vedea in bucuresti !
the_rifle
Bine de tot prezentarea asta... Vinzi cauciucuri si pui poze cu interiorul celb (4).gif

Ideea ti-a venit dintr-odata sau pe rand ? wacko.gif
walde
QUOTE (the_rifle @ Jan 20 2010, 02:30 AM) *
Bine de tot prezentarea asta... Vinzi cauciucuri si pui poze cu interiorul celb (4).gif

Ideea ti-a venit dintr-odata sau pe rand ? wacko.gif

am incurcat pozele smile.gif . Nu iau parte la ironiile tale ca stiu cam la ce spital ai putea fi internat, pianistule smile.gif .

am atasat cateva poze cu 235 / 40 / 17 .
the_rifle
Lol ! Am fost deconspirat biggrin.gif

Am vorbit azi la tel despre M-ul ala... smile.gif ( si nu sunt bogdan... sunt celalalt care a sunat smile.gif )
N-am facut cu rautate comentariul dar poate a sunat urat...
Recunosc ca a fost un comentariu rautacios smile.gif...

Altfel spus sunt interesat ( nu internat ... smile.gif ) de cauciucurile alea
4 x 235 / 40 / 17 - fulda carat in stare buna - 350 lei neg asta in conditiile in care nu le dai pana in primavara ca momentan am alte belele cu masina... cred ca ai aflat smile.gif

Dupa ce scap de beleaua cu masina te contactez... daca mai ai pana atunci cauciucurile va fi norocul meu , daca le vinzi, norocul tau...
Bafta cu vanzarea si poate imi aduci si mie un M cand ma imbogatzesc biggrin.gif...
walde
QUOTE (the_rifle @ Jan 21 2010, 03:59 AM) *
Lol ! Am fost deconspirat biggrin.gif

Am vorbit azi la tel despre M-ul ala... smile.gif ( si nu sunt bogdan... sunt celalalt care a sunat smile.gif )
N-am facut cu rautate comentariul dar poate a sunat urat...
Recunosc ca a fost un comentariu rautacios smile.gif...

Altfel spus sunt interesat ( nu internat ... smile.gif ) de cauciucurile alea
4 x 235 / 40 / 17 - fulda carat in stare buna - 350 lei neg asta in conditiile in care nu le dai pana in primavara ca momentan am alte belele cu masina... cred ca ai aflat smile.gif

Dupa ce scap de beleaua cu masina te contactez... daca mai ai pana atunci cauciucurile va fi norocul meu , daca le vinzi, norocul tau...
Bafta cu vanzarea si poate imi aduci si mie un M cand ma imbogatzesc biggrin.gif...

sa dea Dumnezeu sa te imbogatesti smile.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.