mariorar
Jan 4 2010, 09:51 PM
Ma intrebasem de curand daca ar trebui sa schimb masina sau inca pot sa o alerg...
Am un 525 d E39,din 2002 si are 240 de mii/km rulati,ce-i drept in afara tarii noastre;Intretinerea am facut-o numai la reprezentanta (chiar daca e mai scump).
Imi place masina si bani de urmatoarea inca nu sunt,dar nici de reparatii;
Probleme cu motorul,efectiv, nu am avut niciodata,doar am schimbat pe la 200000 turbina.
De aceea va cer opiniile;
Cati km aveti cu masinile si care au fost in general problemele,eventual si pe la cati km?
De exp eu am schimbat urmatoarele:
-la 190 mii lantul de distributie
-la 200 mii turbo
-la 240 mii alternator si pompa de apa
Cam atat;multe?
Ciupanezu
Jan 4 2010, 09:56 PM
Nu sunt multe probleme pentru o maşină de +200 000 km.
TiL
Jan 16 2010, 11:31 AM
Topic foarte interesant pentru cei care se gandesc sa ia un SH si stiu numarul de km ai masinii.
M-as fi asteptat totusi ca turbina sa tina ceva mai mult, macar pentru masina rulata afara. De fapt ... afara parca se merge mai incisiv, la noi mai bine stai linistit la relanti, ca oricum mai prinzi un rosu, n-ai loc in intesectii.
316i
Jan 16 2010, 08:25 PM
Nu ai de unde sa stii cum a fost condusa masina, cand si ce ulei a fost folosit, etc.
Deci varianta asta nu e un ballpark.
Ciupanezu
Jan 16 2010, 11:18 PM
Nu există nici o certitudine despre starea unei maşini doar din punct de vedere al km.
katz
Jan 21 2010, 02:54 PM
si deci esti sigur ca 200 000 km sunt si reali...
sa stii ca nici in afara nu mai era cum a fost o data. km inapoi e si la ei acum un sport national. Sa vrei sa iei si cu 3-400 k km si nu gasesti

(in bord)
doar tu stii daca mai merita sau nu tinuta masina.
TiL
Jan 21 2010, 08:08 PM
Nu ne-a spus de cand are masina, de la cati km.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.