florin83
Feb 26 2006, 01:56 PM
e recomandat? unde se face? in ce consta?
eu pe spate am amortizoare reglabile. pt cei care nu stiu, am un compresor in portbagaj care baga aer in ele si le ridica/coboara. oare se pot reconditiona si astea?
io'sŪ
Feb 26 2006, 09:47 PM
QUOTE (florin83)
e recomandat? unde se face? in ce consta?
eu pe spate am amortizoare reglabile. pt cei care nu stiu, am un compresor in portbagaj care baga aer in ele si le ridica/coboara. oare se pot reconditiona si astea?
nu e prea recomandat, se poate face la service-ul de la diham, in spate la petrom
ce ai tu pe spate nu prea se reconditioneaza, dar se pot incarca si nu o sa mai fie reglabile
mertan
Feb 26 2006, 10:03 PM
cica la un mosneag la cineva. stie mytza(tembell) parca.
florin83
Feb 26 2006, 10:05 PM
de facut stiu unde se fac (ma duce uwe

), dar vroiam sa stiu daca si-a mai facut cineva si cum e..
mertan
Feb 26 2006, 10:11 PM
stiu ca uwe si lio reconditionat. mio zis si mie. dar am crezut ca stii. chiar... cum se reconditioneaza?
florin83
Feb 26 2006, 10:18 PM
pai de la el stiu si eu..
mi-a zis ca pe el l-au tinut cativa ani, dar vroiam sa aflu mai multe detalii despre smcheria asta...
mike.omega
Feb 27 2006, 07:02 PM
Din cate stiu eu se dau 6 luni ca garantie pentru amortizoarele reconditionate. Am mai auzit idei de la diverse persoane cum ca daca am ceva amortizoare mi le "fac" ei ca noi dar parca nu-mi vine sa cred :ninja:
cristic
Feb 27 2006, 09:49 PM
de reconditionat amortizoare am auzit/vazut si eu.
e ok ideea, dar trebuie facute cum trebuie, altfel mai bine le lasi asa cum sunt :nod:
uwe
Feb 28 2006, 11:08 AM
nici eu nu aveam incredere in amortizoare reconditionate ,dar la momentul respectiv nu prea aveam bani si am incercat ...
drept urmare le-am reconditionat pe cele de fata si de trei ani tot rezista
poate am avut eu noroc dar am auzit la mai multi tipi,care au reconditionat in acelasi loc,numai cuvinte de lauda
deci...
cristic
Feb 28 2006, 11:14 AM
si cam cat a costat?
si cam unde e si cam cum se numeste locul respectiv?
CAT
Feb 28 2006, 12:56 PM
pai daca tin de 3 ani, e super afacere. imi pare rau ca le-am aruncat pe alea vechi :crybaby:
INTERCEPTOR
Mar 10 2006, 06:44 PM
eu din ce stiu mai mult de cateva luni nu au tinut.ce am auzit pe la prieteni.am acasa 10 amortizoare cred e 12 e 34 :Ple incarc si le vand:P
uwe
Mar 10 2006, 07:10 PM
eu le-am facut la cineva mai in varsta;la un garaj prin Rosu...
nu mai am numarul de telefon de acolo si nu mai retin exact ca sa explic...
dar daca ajung in zona sigur imi aduc aminte ...stiu ca treceam de o benzinarie(pe dreapta) si apoi faceam stanga pe o strada...prima sau a doua si in capatul ei ...erau parca niste garaje...pe acolo pe undeva
TiL
May 18 2006, 07:51 AM
Ma gandesc sa reincarc si eu o pereche de amortizoare. Am facut rost de unele SH, dar e posibil sa fie uzate.
Acum o saptamana am vazut fostul meu 525, amortizoarele se tin foarte bine. Fusesera incarcate de fostul proprietar... acum vreo trei ani - 300.000 bucata prin zona Timisoara-Militari. Cel care le incarca le verifica inainte, sa nu aiba zgaraieturi sau alte uzuri pronuntate, ca sa nu le refaca de pomana.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.