CITAT(eugene12 @ Dec 20 2009, 05:30 PM)

Si la mine facea asa dimineata dar era un furtun putin strangulat si din cauza aia facea zgomot pana se incalzea putin uleiul.
hmmm...poate si asta fi o cauza...furtunul dintre pompa si caseta e de e34,sau parca cel dintre borcan si caseta,nu mai stiu exact,oricum e un furtun care nu apartine original sistemului de servo m20 pe e12,si automat nu a picat optim acolo,nu am avut cum sa-l pozitionez,si am impresia ca e gatuit putin,,,,
daca tot sunt la acest capitol,mentionez ca si vara sau in alta perioada a anului,dimineata la rece ,si in primii km,servo merge incredibil de usor,apoi cand uleiul se incalzeste merge mia greu..asta are explicatie,se stie ca atunci cand uleiul de servo e rece,sistemul funcitoenaza mai bine,d-aia cred ca la e34(si modelele urmatoare) chiar si la e23,una din conducte e asa lunga,la e34 chiar plimbata prin spatele mastii fata,ca lichidul sa aiba o racire mai buna...pe cand la mine,ca la toate e12 cu servo,conductele sunt strict pompa-borcan si caseta,relativ scurte...
app,exista la astea mai noi radiator de racire lichid servo?

:D