Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar urgent oglinda !!!
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
sammy
Cumpar urgent la scor rezonabil:
Oglinda dreapta cu totul sau doar sticla pentru e36 compact, sticla cred se potriveste de la orice e36 si e46 (model dreptunghiular).
Bogdan15RAM
cu totul 120 lei

0749 621 488
0765 430 118
sammy
QUOTE (Bogdan15RAM @ Dec 16 2009, 02:50 PM) *
cu totul 120 lei

0749 621 488
0765 430 118

Daca e cu totul trebuie de la compact, vad ca tu dezmembrezi e46. Sticla o dai separat?
sammy
Ca sa ma fac inteles...
Am un e36 compact negru. Caut oglinda dreapta cu totul. Am inteles ca cea de sedan, desi arata la fel nu se potriveste, daca vrea cineva sa verifice... Eu la sistemul de prindere(triunghiul dreptunghic) am urmatoarele dimensiuni(aproximativ):
cateta1: 14,5 cm
cateta2: 17 cm
ipotenuza: 23,5 cm

Alternativ cumpar doar sticla, preferabil de la e46(se potriveste) pentru ca are si unghi mort.
Ciupanezu
Mai bine mergi la dezmembrări sau la un magazin de piese, există oglinzi ieftine pe producător.

Astfel de anunţuri încurajează furturile de oglinzi.
sammy
Pe care producator gasesc oglinzi ieftine?
Ciupanezu
Mergi frumos la un magazin de piese şi spui că vrei oglinzi pentru maşina ta, dar nu originale ci pe producător.

Pentru E46 costă 70 Ron bucata şi sunt încălzite, heliomate şi electrice.
sammy
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 16 2009, 09:08 PM) *
Mergi frumos la un magazin de piese şi spui că vrei oglinzi pentru maşina ta, dar nu originale ci pe producător.

Pentru E46 costă 70 Ron bucata şi sunt încălzite, heliomate şi electrice.

Da-mi te rog adresa sau telefonul la magazinul asta.
Ciupanezu
Mergi la Autovit, sunt mai multe magazine de piese de unde poţi comanda oglinzi noi pe producător.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.