mamitzoiu
Nov 27 2009, 08:00 PM
Vand E30 316i (ursuletz) fabr 1989
Motor de 1596 (pisicutza) skimbat acum 6 luni(omologat RAR si trecut in carte)
jante CBS pe 17" (trecute pe act) gume sport fata(V-uri) spate de iarna
inca 2 gume noi pt spate (iarna-vara)
suspensie sport fixa fata(plus arcuri noi de fabrica normale rezerva 2)
Masina a fost un M3 adevarat dar fostul proprietar nu a mai avut ce face cu ea dupa ce avenit in tara si a realizat ca a distrus o "baietelu" la liniutze. Mi a vandut o mie acum 2 luni pe un pret ...mai mult decat convenabil(eu mi am dorit mult urs). M am apucat si am pus o la punct si linie cat am putut si priceput ( am facut rost de pe net de carti si materiale tehnice si de specialitate, proiecte tuning etc), dar acum sunt somer de ceva saptamani si numai fac fata la keltuieli..ma doare sincer dar trebuie s o dau...reconditionat in totalitate partea electrica,trapa(am facut o manuala)...mai multe or sa arate pozele(cine vrea sa mi dea add pe mess la mamitzoiu si vb
Are centralizata, si interior skimbat piele full de pe un coupe( de fapt de pe 2 un e30 si un 36 portierele de la e30 si fotolii si bankete e 36)
sunt multe de zis si de aratat dar ...nu mi sta in fire sa mi laud masina( nu sunt combinator etc)
fara variante!! doar cash 2000...poate putin negociabil(in limita bunului simt)
Shark
Nov 27 2009, 10:33 PM
Vrei sa zici ca masina a fost un E30 M3???? Ceva poze ai?
mamitzoiu
Nov 27 2009, 10:59 PM
repet..a fost! dar e skimbat motor cutie cardan punte spate...practic a mai ramas doar hoashka de ea si rotile... masina arata bine trage bine dar eu sunt un ...tipicar...iar daca vrei sa o faci MASINA trebuie multa munca la ea si nu in ultimul rand ceva bani...eu unul nu sunt de acord cu SH la ce tine de transmisie alimentare sau altceva legat de siguranta...iar poze am sa fac mane si am sa incerc sa le postez...nu le am cu cunosc nu sunt...client de.....vanzari si nu stiu cum sa le pun am sa incerc maine
cel mai tarziu poimaine sunt si eu pe acasa si pozele pe net
bartro
Nov 27 2009, 11:03 PM
QUOTE (Shark @ Nov 27 2009, 10:33 PM)

Vrei sa zici ca masina a fost un E30 M3???? Ceva poze ai?
Si un nr de sasiu.. ultimele 7 caractere
Viper05
Nov 28 2009, 04:22 AM
cred ca a fost un 320is , caz in care coaja nu face mai mult decat la un e30 obisnuit
darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, daca a fost un M3 veritabil , am o prsimtire ca se va vinte foarte repede
Vlad_RLG
Nov 28 2009, 06:31 AM
Oalele de la amortizoare sunt drepte?
Shark
Nov 28 2009, 08:46 PM
Lasa un nr de tel. Esti din Iasi nu? As vrea sa vad si eu masina.
David
Nov 29 2009, 03:11 PM
Ar fii bune niste poze...
mamitzoiu
Dec 1 2009, 09:56 PM
da...deci asa cum a prezis Viper05 s a vandut nesperat de repede...multumesc de interes rog moderatorii sa inkida topicul
mario.b
Dec 1 2009, 10:52 PM
era m3 cel cu aripi evazate sau 320is model normal? nu de alta dar eram in cautarea unui M3 E30 mai eftin.
mamitzoiu
Dec 3 2009, 02:19 PM
era modelul normal si a plecat catre Brasov
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.