sper ca aici sa aflu cateva raspunsuri cu care sa rezolv problema.
Problema:
nu se dezabureste luneta (si geamurile laterale spate).
Detalii de luat in calcul:
M-am uitat prin manualul bentley si la sigurante n-am vazut un corespondent al dezaburirii lunetei. De pe capacul cutiei nu inteleg mare lucru, nu cunosc lb. germana.
De luat in calcul:
- mi s-a furat oglinda de pe dreapta, inca n-am inlocuit-o. Banuiesc eu ca daca era la locul ei se forma un circuit inchis => functiona (nu stiu, nu cred, nu ma pricep dar e o varianta ...)
- am o statie audio si acum wooferu' nu se mai aude. Nu stiu dar cred ca e posibil ca alimentarea sa fie luata de la dezaburirea lunetei si deci daca rezolv luneta, rezolv si audio. Poate nu are nici o legatura una cu alta sau poate e ceva de aici.
- masina a stat pe dreapta o vreme, si acum am pus o baterie noua de 100 (2.5 tds). Poate a fost prea puternica bateria (totusi nu cred ca are legatura). Cand am lasat-o pe dreapta functiona tot.
- in primele 10 minute am stat sa reglez muzica, insa la vomum scazut. Wooferul parca mergea. Am sters luneta cu stergatorul si de atunci nu s-a mai auzit nici wooferul. De asta ii suspectez de complot la saraca luneta Stergatorul si stropitoarea merg, n-au greturi.
Am verificat la baterie sa fie totul strans bine (la plus mai sunt 2 fire care se leaga la borna in afara celui principal).
La sigurante, fizic nu m-am uitat fiind seara (aseara am observat). Am sa incerc sa ma uit pe lumina, daca apuc. Eventual apreciez daca stie cineva sa-mi spuna care e siguranta sau ce relee sa verific (scule de verificat n-am )
Multumesc!