Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Talon suspendat
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
tm87lol
cine a fost in aceasta situatie ( talon suspendat) si imi poate spune ce sa fac eu il am suspendat pentru niste pozitii albastre si pt ca nu aveam numaru pe spoiler il aveam in geam ( chiar avea rupt suportu pentru numar ).....cica trebuie sa ma duc la RAR oke am inteles.....dac as vrea sa stiu daca am nevoie e programare si cat trebuie platit din cate am inteles eu trebuie sa imi puna o stampila pe dovada cei de la RAR si sa ma duc dupa talon
bartro
Suna la RAR.. nu cred ca sunt multi aici care au avut talon suspendat.
05aBi
Intra AICI, acolo gasesti niste pasi/idei pentru rezolvarea problemei.
tm87lol
QUOTE (05aBi @ Nov 25 2009, 09:52 PM) *
Intra AICI, acolo gasesti niste pasi/idei pentru rezolvarea problemei.

mersi deci pana la urma tot la RaR trebuie sa ajung biggrin.gif ce aiureala cu legile astea X( ar trebuii sa lase mai usor prostiile astea
sergiu67
am avut o problema din asta sapt trecuta...nu trebuie nici o programare la RAR...iti trebuie doar dovada care inlocuieste certificatul de inmatriculare, buletinul tau si cartea de indentitate a masinii in original...daca mai bine tin minte toata treaba asta costa 104 lei
tm87lol
QUOTE (sergiu67 @ Nov 26 2009, 12:19 PM) *
am avut o problema din asta sapt trecuta...nu trebuie nici o programare la RAR...iti trebuie doar dovada care inlocuieste certificatul de inmatriculare, buletinul tau si cartea de indentitate a masinii in original...daca mai bine tin minte toata treaba asta costa 104 lei

mersi mult
sergiu67
nu-i pt ce...sper sa iti rezolvi problema cat mai repede...bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.