Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand jante BBS rc090, 17"
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Sportivu
Dupa cum spune titlul, vand jantele de la Rares, cu care a venit E12-le de la Cluj. BBS rc090, 17" 215 fata, 235 spatele, 8j, ET13, 5x120 prinderile (merg E12, E28, E34, E23,E24, E32, E39 si altele banuiesc) Au anvelope bune, 1-2 ani merg fara griji.

Pretul este de 1900 de lei negociabil pentru un cumparator serios.

LE: rog, fara comentarii inutile, rautati sau alte chestii, let`s stick to the topic.

Sportivu
1850 NEGOCIABIL. Eu am pretul meu in cap, asta este pret de negociat. biggrin.gif asa ca faceti oferte...
Sportivu
1800 negociabil in continuare. need for cash, fast smile.gif
alex230ro
frumoase,pacat ca nu merg pe cazan ,m-ar fi interesat
Sportivu
sad.gif au Et mic din pacate....
io'sŪ
toate sunt 8J, nu?
Sportivu
da Ema, 8 j toate, Et 13.
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ Nov 26 2009, 10:06 AM) *
da Ema, 8 j toate, Et 13.

ET20 smile.gif
Sportivu
Et20, mereu sunt cu gandul la alte BBS-uri laugh.gif
Sportivu
1750 ron, in continuare negociabil...
Sportivu
1700 roni, negociabil in continuare. come on guys, am auzit cativa care vroiau asa ceva smile.gif
Ciupanezu
O să i le arăt unui amic cu E39, poate le vrea.
Sportivu
Danke Ciupa, pretul e NEGOCIABIL. Daca nu se dau in cateva zile, nici ca le mai vand, le pun pe E34 si gata povestea RC.

De fapt, nici n-am apucat sa vad cum dau pe E34....sunt sigur ca daca le vad pe masina, nu le mai dau jos laugh.gif
io'sŪ
nu stiu daca merg la e39, trebuie masurat HUB-ul

cred ca stiti amandoi la ce ma refer
316i
RC-urile sunt jante OEM de E39 si E38. Au fost doar optionale.
MeHigh
pai, cum sa dea pe E34, cam cu 150% mai bine decat dau ale mele care nu's in stare impecabila(ca astea) si nici modelul RC smile.gif Iar pe-ale mele le-ai vazut cat de bine dau, chiar si in starea asta (masina mea parca a iesit din filmul Mad Max).
Iti zic, dau intr-un mare fel pe E34, insa stiu ca si banii iti vin bine in buzunar, asadar succes la vanzare.
UP pentru jantele lui Catalin, isi merita banii, cine le ia sa ii dea si o bere/suc omului ca i le-a vandut. Nu sunt jante pe care sa le intalnesti oriunde arunci privirea. Plus ca, niste jante bine alese schimba cu totul viziunea asupra masinii, atat din punct de vedere estetic (prima impresie e cu totul alta), cat si tehnic (stabilitatea).
Ciupanezu
QUOTE (316i @ Nov 27 2009, 05:51 PM) *
RC-urile sunt jante OEM de E39 si E38. Au fost doar optionale.

Exact.
Merg fără probleme.
Sportivu
se poate inchide. multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.