Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Faruri E34 cu angeleyes
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Rotti
Sunt noi, in cutie, au fost montate pe masina doar de proba. Firma Dectane, made in Germany. Lumineaza incomparabil mai bine decat cele de fabrica.

Pret 200e sau schimb cu faruri cu lupa si fara smiliey + diferenta.

0765952181
reactor_share
QUOTE (Rotti @ Nov 20 2009, 12:46 AM) *
Sunt noi, in cutie, au fost montate pe masina doar de proba. Firma Dectane, made in Germany. Lumineaza incomparabil mai bine decat cele de fabrica.

Pret 200e sau schimb cu faruri cu lupa si fara smiliey + diferenta.

0765952181

De ce vrei sa le schimbi? Pp. ca ti le-ai luat ca sa NU mai ai faruri cu lupa si cu/fara smiley, care LUMINEAZA INCOMPARABIL MAI PROST decat astea.
Spun asta, pentru ca in viitor si eu tind sa cumpar niste faruri pe care tu acum le vinzi. Daca e vorba pur si simplu de bani inteleg, dar daca ai observat vreo problema te rog sa imi spui si mie, ca sa nu fac aceeasi greseala...

Daca totusi ai un motiv, care ar fi diferenta de bani?
Rotti
Nu au nici un defect farurile, sunt impecabile si lumineaza excelent, eu le-am luat la un schimb, pe masina vreau sa imi pun 4 lupe fara smiliey pe care sa le fac smoked.
Diferenta ar fi de ~150e, depinde de starea in care se afla farurile.
reactor_share
QUOTE (Rotti @ Nov 20 2009, 05:04 PM) *
Nu au nici un defect farurile, sunt impecabile si lumineaza excelent, eu le-am luat la un schimb, pe masina vreau sa imi pun 4 lupe fara smiliey pe care sa le fac smoked.
Diferenta ar fi de ~150e, depinde de starea in care se afla farurile.

Acum am inteles. E bine ca ai mentionat motivul, pentru ca altfel chiar nu as fi stiut ce e de facut cu iluminarea la E34.
Spor la vanzare. oricum fata de 1100 de ron cat sunt in "magazin" e un pret ok.
Rotti
pret final 180e, dau la ele bonus un set de semnale albe pt e34.

farurile se potrivesc si pe e32
Rotti
anunt valabil, farurile sunt in ambalajul lor original. Sunt ca noi.
Rotti
nu imi mai trebuie faruri la schimb, doar cash

pret faruri + semnale albe 750 ron
Rotti
up
Rotti
700 ron
Rotti
600 Ron ultimii bani cu tot cu semnale si becuri philips care lumineaza alb.
Rotti
up
Rotti
valabil
Rotti
600 ron
Rotti
500...
Rotti
valabil
reactor_share
Mai este valabil? Pret final?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.