Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand /SCHIMB E36 FACELIFT E46 -6000 euro-
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
e30-DPX
masina este cea din poza sunt foarte multe detalii de spus despre ea , sunt propietar fabricatie 97, dublu climatronik, 4 geamuri el, alarma cu pager viper, piele racaro la interior, ceasuri cu inele ,volan schibmator M3, foarte intretinuta masina , suspensie sport, toata articulatia fata M3 si directia, discuri frana noi notue +placute, garantez pt masina

se vinde fara hardtop si jante

NU MAI ARE MOTOR masina

PRET :6000 euro fara MOTOR JANTE SI HARDTOP

pt un pret suplimentar se pot vinde si jantele si hardtopul

tel:0761 335 155

ACCEPT VARIANTE
Sportivu
no comment. fara motor, fara roti, fara hardtop... valoarea masinii unde e? in suspensia de M3 si "moaca"de E46?
05aBi
Dubios de scumpa, dar poate are ceva mai special ce nu se vede iar proprietarul a uitat sa adauge. smile.gif
Ciupanezu
xox
QUOTE (Sportivu @ Nov 19 2009, 07:50 PM) *
no comment. fara motor, fara roti, fara hardtop... valoarea masinii unde e? in suspensia de M3 si "moaca"de E46?

Ai uitat de ceasurile cu inele smile.gif
io'sŪ
chiar vrei sa o vinzi? ai un "up" de la mine ca meriti laugh.gif
alex230ro
eu cred ca vroia sa scrie 600 euro?
ANTACEBAL
QUOTE (Ciupanezu @ Nov 19 2009, 09:07 PM) *

Rau mai esti , si totusi spui un adevar
Viper05
cu motor , jante hardtop cat face ?? 15.000?? pai nenea la banii astia luam e46 cabrio , cu aceleasi faruri ca si asta laugh.gif laugh.gif laugh.gif

PS eu cred ca angel eyes-u albastru ridica asa pretu biggrin.gif

Sportivu
QUOTE (Viper05 @ Nov 20 2009, 08:56 AM) *
cu motor , jante hardtop cat face ?? 15.000?? pai nenea la banii astia luam e46 cabrio , cu aceleasi faruri ca si asta laugh.gif laugh.gif laugh.gif

PS eu cred ca angel eyes-u albastru ridica asa pretu biggrin.gif

Sau stratul gros de chit de pe pasajele spate...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.