Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Leduri care dau bir cu fugitii
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
cristic
prima oara cand am facut resetul sau aprins ledurile verzi ... au stat aprinse cam 2-3 ore (doar cand mergeam) iar dupa aia au inceput sa se vada din ce in ce mai slab pana s-au stins de tot ... la cateva zile mi s-a aprins Inspection, un lucru normal pt ca trebuia sa schimb uleiul

am schimbat uleiul si aseara am facut resetul, s-a stins Inspection dar ledurile nu s-au aprins :crybaby:
Ionut
acumulatorii - trebuie sa-i schimbi.... smile.gif
cc_seat
Subscriu! smile.gif
cristic
cam ce acumulatori sunt aveti idee??
cc_seat
parca sunt 2 de 1,5v
cristic
ar fi super daca ar fi ca la motherboarduri din alea am cu gramada... doar lucrez in domeniu :nod:
cc_seat
QUOTE (jaffar)
acumulatorii sint de 1.2v, nu exista de 1.5 smile.gif

right! :)scuze! cand am scris 1,5v m-am gandit la marimea bateriilor AA
Rotti
QUOTE (cristic)
ar fi super daca ar fi ca la motherboarduri din alea am cu gramada... doar lucrez in domeniu  :nod:
alea de bios din cate stiu nu sunt R6 si nici nu au 1.2v :dis:
TiL
cristic, la 318-le meu am acumulatori R6, ca si jaffar. Am aceeasi problema dar nu i-am schimbat inca.
florin83
si unde se gasesc acumulatori din astia?
TiL
jaffar te poate lamuri. Cred ca la orice magazin de piese electronice, cum sunt cele din zona Lizeanu.
cristic
am desfacut bordul am vazut de ce fel de acumulatori am nevoie ... R6 .. am cumparat acumulatorii .. dus la un prieten desfacut cei vechi si ..... stop - nu am cu ce sa-i lipesc pe cei noi :crybaby: :crybaby: :crybaby:
TiL
Ce-ti lipseste? Ciocan de lipit sau silicon?
Cat au fost acumulatorii?
cristic
pai nu se lipesc cu pistolul ci cu altceva... ma duc azi la germanos sa-i lipeasca (sper)

pe acumulatori am dat 10 lei ron
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.