Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar Bmw la 1000 euro, Inmatriculat
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
slick
Doresc sa achizitionez un Bmw cu pretul maxim de 1000 euro.Nu ma intereseaza dotarile,sa fie in stare de functionare.Inmatriculat,cu acte in regula,exclus Bulgaria!Rog seriozitate.
Dani88br
am ceva cu acte in regula dotari si arata si bine bine pe afara nui varza,fara rugina fara nimic,merge bine,dar la 2500 biggrin.gif
Ciupanezu
N-are rost să iei un BMW de 1000 €, nu găseşti nimic decent la banii ăştia.
strike
Salut, am un rechin din '75, jenti aliaj, inmatriculat, stare de functionare, pret 400eur.
Daca te intereseaza, suna-ma te rog la nr. 0728.987.520
laur
salut ..am un bmw e34 525 din 1989...piele, aer conditionat, 4 geamuri el, proiectoare, jante tabla, cauciucuri iarna, abs, servo,etc ...masina are ambele usi de pe partea dreapta putin infundate....motorul merge bine...daca vrei..iti pot da masina cu usile facute dar la alt pretz....masina este inscrisa de cursand pe numele meu..iti scot fiscal...are asigurare, itp pana in 2011 , taxele toate la zi.nu are rugina, e curandeste vopsita.lasa-mi un nr de telefon sau suna ma pe nr meu sa vb... 0761654336. daca esti interesat..suna-ma.. fara 1000 de euro nu o dau!!!
bartro
Superpret daca acte sunt ok.
Sportivu
masina asta nu era la Galati? a lui Cipinkus? (ciprian parca?) si era vreo 3000 euro?
monteria
super pret la masina aia.
tomado e28 owner
Dap, foarte bun pretul. Deja ma gandesc cum stau cu finantele laugh.gif
De obicei cine vrea masina ieftina nu ia in calcul 2.5...
Aici merge zicala "too good to be true" smile.gif
haifisch
nu se poate.....trebuie sa fie ceva de o dai cu 1000....un e34 inscris pe 1000 mi se pare chiar prea frumos
little six bmw
QUOTE (slick @ Nov 6 2009, 04:00 AM) *
Doresc sa achizitionez un Bmw cu pretul maxim de 1000 euro.Nu ma intereseaza dotarile,sa fie in stare de functionare.Inmatriculat,cu acte in regula,exclus Bulgaria!Rog seriozitate.

are cineva la mine in oras un urs 2.4 diesel cu triple mici, alb, cu care ma intalnesc in trafic zi de zi. are pret in geam 1000 euro. daca te intereseaza spune-mi si ma interesez ce e cu el. bafta.
laur
da...masina a fost luata din galatzi...costa 3000 de euroi..eu am dat un smart pe ea.acum o vand pt ca am patzit evenimentul asta si pentru ca am nevoie urgenta de bani ca mi-am gasit alta masina un 5.40 i e34. actele sunt in toata regula...daca nu erau nu puteam sa o inscriu pe numele meu...acum masina are numere de AG inscrisa pe numele meu.nu este nici o gluma...cn o vrea sa sune sa stam de vorba...mentionez inca o data...ambele usi de pe partea dreapta sunt usor infundate.ofer poze pt cine este cu ADEVARAT interesat.va multumesc anticipat.
slick
Intr-adevar pretul este foarte bun pentru e34...masina a fost implicata in vreun accident mai serios,are vreo problema tehnica mai serioasa sau e totul in regula?
raolboss
Salut am eu un E30 , 324D daca mai esti interesat sa cumperi unul in caz de ceva ma anunti la telefon 0740216607 sau email raolboss@yahoo.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.