Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand E34 540 manual
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Rotti
BMW E34 V8 4000 cmc 286 cp, cutie manuala 6+1, grup autoblocant, toate dotarile. Neinmatriculata.

Se vand si separat:
- motorul si cutia de viteze 1500e (include toate anexele: radiator, pompa servo-directie, etc.)
- grupul 250e (raport 3.15)
- franele 200e (discuri fata, spate ventilate)
- caroseria cu tot ce ramane pe ea 1000e (am toate actele, se poate inmatricula pe bulgaria cu un alt motor)

Pret pt masina completa 2600e
Accept si unele variante

tel 0765952181
05aBi
Up pentru o masina care consuma mai mult cauciuc decat benzina! laugh.gif
io'sŪ
sunt curios cum merge o manuala d'asta.. eu m-am dat cu o automata si mi-a placut (e drept.. acum vreo 6 ani)

cred ca la transformare ar trebui sa cumpere (cine vrea sa faca asa ceva) si tot ce tine de servofrana.. tijele alea & stuff

de curiozitate intreb cat consuma? aia automata lua cam 19 si nu mergeam ft incet..dar nici prea tare, vedea destule reprize la consumul ala
georgem
Diferentialul e schimbat? Gasesc pe net ca a avut 2.93 lsd modelul asta.
Presupun ca e lsd, corect?
haifisch
e diferenta fata de automata.....iti cam rupe gatu la schimbarile de viteza smile.gif
io'sŪ
orice masina automata e diferita fata de aceiasi dar.. manuala smile.gif
haifisch
pai da dar la asta cuplu ala isi cam spune cuv laugh.gif
Rotti
are 2.93 masina dar nu il vand, ii pun 3.15 de pe V12, pt 4L aspirat e ideal 3.15-le, masina are treptele foarte lungi cu cel de fabrica, ca idee la 2900 ture intr-a sasea am 160 km/h.

Oricum nu mai este cazul pt ca pastrez masina, nu mai este de vanzare.
evildeath
QUOTE (Rotti @ Nov 5 2009, 10:15 PM) *
are 2.93 masina dar nu il vand, ii pun 3.15 de pe V12, pt 4L aspirat e ideal 3.15-le, masina are treptele foarte lungi cu cel de fabrica, ca idee la 2900 ture intr-a sasea am 160 km/h.

Oricum nu mai este cazul pt ca pastrez masina, nu mai este de vanzare.

sa o stapanesti sanatos domnu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.