Mai exact cred ca e interesant de vazut pana unde poate ajunge ignoranta , nepasarea, grosimea la şoric in ceea ce tine de mentenanta/"bricolajul" masinilor pe care noi tocmai ce le-am cumparat la un moment-dat; lucruri descoperite ulterior momentului vanzarii.
Sunt de pus aici si eventualele "modificari" gen fantele de ventilatie vopsite in culoare tip "racing"

ex. 1: dupa ce am cumparat dricul si m-am uitat si eu cu lupa pe lumina la motor am descoperit 'ta mai şurubul infipt in blocul motor ca sa tina rola intinzatoare la un anumit punct, sa nu scartaie sau naiba stie ce. Am inlocuit intinzatorul care era stricat si acum am de bibilit pe la role ca se aude uneori un scartait.
ex. 2: la 7'ar am descoperit cand am dezmembrat calul ca grupul de butoane pentru actionarea geamurilor era prins cu leocoplast in partea de jos ca sa se faca niste contacte acolo, altfel nu mergeau geamurile. Solutia a functionat pana l-am dat la gunoi

ex. 3: la 7'ar aveam 4 cauciucuri slickuri si pana pe rezerva. Pasul 1 am pus ce-am gasit "cu carne", pasul 2 Dunlop SP Sport 9000.

ex. 4: la dric fostul proprietar si chiar si tatal acestuia sustinau ca avea o revizie facuta curand, cu consumabile schimbate (incl. placute de frana). Pe autostrada, dupa o saptamana, s-a aprins marotul de avertizare pt. schimb placute frana. De asemenea, mai erau praf niste lucruri pe acolo, nimic nou pt. .ro. Evident s-au luat masuri.
ex. 5: pe dric am mostenit un avansat sistem hi-fi hi-end multimedia (

Sper sa fie de un oare-care interes topicul.

Enjoy!